Fenomenul "piți în oglindă": Azi, Andreea Bănică

Moda pozelor făcute cu telefonul mobil în fața oglinzii și postate pe rețelele sociale e în continuă expansiune. Ultima "creație" de acest gen îi aparține cântăreței Andreea Bănică.

Foarte încântată pentru că pagina sa de Facebook a atins un număr record de admiratori, 400.000, solista s-a gândit să-i răsplătească, așa că s-a pozat în oglindă, îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

"Bună dimineața! Azi "m-am trezit" cu 400k de prieteni:). Sunt așa happy! Vă iubesc mult și vă doresc o zi la fel de frumoasă precum a mea!;)", a scris Andreea.

În doar câteva minute, cântăreaţa a primit câteva zeci de comentarii, cele mai mai multe pozitive, dar a primit și câteva critici.

"Problema ei nu e ca nu arata bine, ARATA!!!! arata insa TOT cu alte cuvinte nu are decenza unui VIP cum se crede. Cand mama natura te-a inzestrat cu frumusete se vede, nu trebuie neaparat s-o ''uratesti''prin gesturi. Tu draga Andreea nu trebuie sa starnesti controverse, poate numai simpatii. Crede-ma, nu ai structura intelectuala necesara pentru a starni controverse, chiar daca ai avea ca mentor pe Tuca ( Tuca Show) sau Mihaela Radulescu. Un sfat: Vopseste-ti radacinile si pozeaza-te cand iei mic dejun, e mai acceptabil. sau daca tot vrei sa sochezi, fa o poza cand te razi pe picioare ::)))))))", este unul dintre mesajele critice.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • den pe 7 Feb 2013, 10:32
    :-j pff

    pff :-j, poza de pitipoanca in oglinda, si unde mai pun ca in poza apar si extensiile =))) in dreapta pozei jos :-j. doamneeeeeee , au luat-o razna cu totii . Arata bine??? unde sunt formele de "diva" ?

    3
    1

  • alexandra pe 6 Feb 2013, 11:08
    mda

    nu mi se pare ca ARATA bine, asa cum i s-a spus. nu e vreo supla, e cam robusta asa. ea poarta ce trebuie si nu prea se vede, dar in realitate are nitele kile in plus. radacinile, insa, nu sunt nevopsite, ci asa e ..moda. acum se poarta, putem vedea la oricine. poza, cu totul, e o tampenie intr-adevar. poza de pitipoanca, evident.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod