Femeile, marile câştigătoare la MTV Video Music Awards 2014

Beyonce a susținut un spectacol live foarte apreciat de public


Cel mai emoţionant moment al serii a avut-o ca protagonistă pe Beyonce, care a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard, pentru întreaga sa carieră. Cel care i-a înmânat distincţia a fost chiar soţul său, rapperul Jay-Z, care a numit-o "cea mai mare cântăreaţă în viaţă". Rapperul, având-o în braţe pe Blue Ivy, fiica cuplului, a sărutat-o pe Beyonce, care, emoţionată, nu a mai spus decât: "Nu pot să spun nimic, sunt atât de plină de recunoştinţă".

Momentul vine pe fundalul a tot mai multe relatări despre problemele de cuplu pe care le întâmpină cei doi.

Beyonce a oferit un spectacol live, apărând îmbrăcată într-un costum mulat strălucitor, înconjurată de ecrane uriaşe şi siluetele unor dansatori. Vedeta a cântat câteva dintre hiturile sale, printre care "Haunted", "Drunk in Love", "Partition" şi "Blue", ultimul dedicat fiicei sale.

Beyonce a mai primit trei premii la gala VMA 2014, pentru cea mai bună colaborare, pentru cântecul "Drunk in love", cu Jay-Z, cea mai bună imagine şi cel mai bun clip cu mesaj social, pentru "Pretty Hurts".

Şi alte nume feminine ale muzicii au oferit show-uri impresionante de-a lungul serii.

Ariana Grande a început cu piesa "Break Free", înainte de a se alătura cuplului Nicki Minaj - Jessie J pentru hitul "Bang Bang".

Taylor Swift şi-a lansat noul single, "Shake It Off", de pe albumul pop album "1989", ce urmează să fie scos pe piaţă.

Vedetele masculine ale serii au oferit spectacole mai puţin impresionante. Britanicul Sam Smith a avut o apariţie menită doar a-i promova vocea, cântând hitul "Stay With Me", în timp ce trupa Maroon 5 a cântat piesa "Maps", pe o scenă ridicată în afara spaţiului unde a avut loc gala VMA, cu sute de fani aclamând.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod