Femeile, marile câştigătoare la MTV Video Music Awards 2014

Beyonce, Miley Cyrus şi Katy Perry s-au numărat printre marile câştigătoare ale ediţiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminică seară, la The Forum, în Inglewood, California.

Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat ediţia de anul acesta a MTV Video Music Awards (VMA), cu Miley Cyrus şi Beyonce oferind două dintre cele mai emoţionante momente ale galei, notează agenţia Mediafax.

Astfel, Miley Cyrus, care anul trecut a oferit un show erotic pe scena VMA, a câştigat cel mai important premiu al galei, cel pentru cel mai bun videoclip al anului, cu piesa "Wrecking Ball".

Vedeta nu s-a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul, trimiţând în locul său un tânăr care locuieşte pe străzi, pe nume Jesse.

"V-am curăţat camerele de hotel, am fost figurant în filmele voastre, am fost figurant în vieţile voastre. Deşi sunt invizibil pentru voi, pe stradă, am multe dintre aceleaşi vise care v-au adus pe mulţi dintre voi aici, în această seară", a spus tânărul, în timp ce Cyrus încerca să nu plângă.

Nicki Minaj a oferit primul show live al serii, cântând piesa hip-hop "Anaconda", îmbrăcată sumar şi dansând cu mişcări provocatoare, aproape pornografice, pe un fundal ce reprezenta o junglă.

De la lansarea din 1984, gala VMA a MTV a devenit un sinonimă cu momentele şocante şi neplănuite, multe dintre ele considerate deja parte a istoriei muzicii, toată atenţia fiind de fiecare dată îndreptată asupra cui va reuşi să şocheze cel mai tare, notează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod