„Femeile din umbră” râvnesc la „Zestrea domniţei Ralu”, în acest weekend la Prima TV

„Iarna bobocilor”, „Femeile din umbră”, „Zestrea domniţei Ralu” şi „Milionari de weekend” sunt filmele acestui final de săptămână la Prima TV.
Au trecut doi ani de la prima întâlnire cu eroii din Viişoara şi poate n-am mai fi auzit de ei, dacă nu s-ar fi întâmplat ceva uluitor: au dispărut bărbaţii! "Unde sunt bărbaţii?" întreabă Varvara. “De ce să-i comande o muiere”, şi-au spus ei? Şi aşa s-au revoltat. Au plecat şi s-au angajat la fabrică cu speranţa că vor câştiga mai bine şi-şi vor menţine astfel onoarea neştirbită. Cei rămaşi îşi pierdeau timpul pe la cârciumă, iar femeile duceau greul muncii pentru recoltă. Dar, în Viişoara îşi face apariţia un personaj care va reuşi să dea totul peste cap, tânăra şi frumoasa Praxiteea, profesoară de greacă şi de muzică, o prietenă de-a lui Geo.
Se vor împlini oare visurile Varvarei în acest anotimp al bobocilor?! Aflaţi răspunsul, urmărind filmul “Iarna bobocilor”, vineri, 15 ianuarie, de la ora 20:15, la Prima TV.

Sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 20:15, „Femeile din umbră” îşi folosesc înfăţişarea şi inteligenţa în slujba Rezistenţei Franceze, în al Doilea Război Mondial. Louise organizează o bandă de femei în scopul de a împiedica un secret să cadă în mâinile naziştilor. Gaelle, expertă în demolări, Jeanne, o femeie interesată mai mult de propria soartă decât de cea a Franţei, Suzy, o animatoare implicată într-o relaţie cu un ofiţer german şi Maria, o evreică de viţă nobilă, sunt echipa Louisei.
Filmul este inspirat din povestea reală a lui Lise Villameur care a slujit Rezistenţa Franceză în timpul războiului.
 
Săptămâna se încheie la Prima TV cu două producţii româneşti de senzaţie, „Zestrea domniţei Ralu” şi „Milionari de weekend”.

Duminică, 17 ianuarie, de la ora 15:30, după arestarea lui Anghel Şaptecai, domniţa Ralu şi Ianuli pleacă la Viena pentru a cumpăra bijuteriile mult dorite. Anghel evadează de la ocnă şi o răpeşte pe Caliopi, soţia lui Ianuli, pentru a-l determina pe acesta din urmă să-i dea bijuteriile în schimbul eliberării soţiei.
După o serie de întâmplări spectaculoase, ceata de haiduci condusă de Anghel reuşeşte să fure caseta cu bijuterii a domniţei Ralu.
 
Şi tot duminică, de la ora 23:00, Tudor Chirilă, Andi Vasluianu, Maria Dinulescu şi Mihai Bendeac sunt „Milionari de weekend”, la Prima TV. Două personaje misterioase angajează fiecare câte un comando format din cei mai abili şi mai duri mercenari pentru a sustrage o statuie din tezaur care are ascuns în interior un legendar inel cu puteri miraculoase. Statuia este furată din muzeu dar, printr-un bizar concurs de împrejurări ajunge în posesia a patru adolescenţi simpatici: Miki, Alex, Godzi şi Zetu.
Cei patru intră într-o cursă în care visele cele mai nebuneşti încep să prindă viaţă, dar se sting a doua zi când ajung, împotriva voinţei lor, pe litoral cu o maşină furată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod