Fashiontv Summer Festival, in acest weekend la Mamaia

de Ileana Voicu Ghinea, 27 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Fashiontv Summer Festival, in acest weekend la Mamaia
La sfarsitul acestei saptamani, luxul, eleganta si rafinamentul isi dau intalnire la cel mai glamouros eveniment al verii, Fashiontv Summer Festival.

Pe podiumul de la Grand Hotel Rex din Mamaia, alaturi de Miss Litoral 2010 si  Fashiontv Summer Awards 2010, nume mari ale designului vestimentar
romanesc  precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Ersa Atelier sau George Hojbota ne vor povesti despre tendinte, in show-uri de exceptie. Fashiontv va dedica fiecare seara a festivalului marilor creatori internationali  - Valentino, Roberto Cavalli si Alexander McQueen, spectatorii vor urmari filme de prezentare a carierei si creatiei lor.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt Valeria Marini, Maria Froio (Italia) si Wanda's Dream - Ocean (New York).
Pentru ca este un eveniment in care frumusetea primeaza, Fashiontv Summer Festival 2010 va gazdui concursul  deja cu traditie in Romania - Miss Litoral.

In cadrul galei FashionTV Summer Awards - premiile in industria turistica de la malul Marii Negre - vor fi desemnate cele mai fashion locatii de pe
litoral in anul 2010. Fiecare seara de spectacol, va fi urmata de faimoasele petreceri Fashiontv: vineri in Club Crush iar sambata si duminica in Biavati Beach Club.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod