Fashion show al tinerilor designeri la Iasi

Facebook Twitter Comenteaza
Fashion show al tinerilor designeri la Iasi

Tineri designeri ieseni si-au prezentat colectiile alaturi de nume precum Takko Fashion si Sprider Stores intr-un spectacol de sunet si culoare indelung aplaudat, prilejuit de deschiderea Era Shopping Park Iasi.

Proaspetii absolventi ai scolii de moda din Iasi, Pamela Stacache, Oana Badilita, Maete Reka si Szasz Emoke si-au prezentat pentru prima data colectiile pe un podium oficial. Alaturi de ei, Takko Fashion si Sprider Stores au prezentat ultimele colectii, accesorizate de Benvenuti. Galeriile ERA din Iasi au fost gazdele unei prezentari de moda in care designerii au venit cu propuneri noi pentru iubitorii de fashion prezenti la eveniment.
Reprezentantii scolii de moda de la Iasi, din cadrul Univesitatii de Arte Plastice "George Enescu", au adus in fata publicului colectii noi.

Alin Galatescu, directorul artistic al prezentarii de moda a declarat: "Piesa de rezistenta a serii a fost, fara indoiala, show-ul oferit de cunoscutele branduri de moda Sprider Stores si Takko Fashion si de designerii din Iasi. Sunt de apreciat dedicarea si profesionalismul cu care au lucrat, oferindu-ne sansa de a asista la o demonstratie de talent si originalitate.
Colectiile lor pot da nastere, cu succes, unor tendinte in lumea modei, iar noi avem "datoria" de a-i sustine in demersul lor. Personal, am fost foarte impresionat de tot ce am vazut si le doresc mult succes."

In incheierea fashion show-ului, Ioana Ionescu, Marketing Manager Omilos Group a spus: "Suntem bucurosi ca am putut oferi partenerilor nostri si tinerilor creatori ieseni posibilitatea de a fi admirati de mai mult de 400 de persoane, intr-un show de zile mari. Insa multumirea cea mai mare vine la gandul ca acesta este doar un inceput si ca Era Shopping Park va putea fi de acum inainte un catwalk demn de luat in seama pentru un oras binecunoscut pentru faptul ca apreciaza aceasta modalitate de expresie".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod