"Fashion in the City", la Baneasa Shopping City

Facebook Twitter Comenteaza


Baneasa Shopping City celebreaza intre 11 septembrie si 15 octombrie 2008 "Fashion in the City". In aceasta perioada, in interiorul mall-ului se vor desfasura o serie de activitati dedicate modei si stilului: sedinte foto intr-un studio amenajat la etajul centrului comercial, posibilitatea de a face fitness si de a asculta sfaturile unor antrenori profesionisti, sedinte de make-up si masaj, sfaturi de moda sau de frumusete date de profesionistii din domeniu.

Sambata, 13 septembrie 2008, incepand cu ora 19:00 pe catwalk-ul special amenajat in Baneasa Shopping City vor fi prezentate colectiile de toamna-iarna ale brand-urilor Ma Dame, Minelli, Etam si Celio.

Duminica, 14 septembrie 2008, incepand cu ora 18:00 noile piese vestimentare ale brand-ului Bigotti vor putea fi admirate dincolo de usile magazinului iar terapeutul Dinca Marius va intretine starea de bine a tuturor celor care vor fi prezenti in mall prin terapia japoneza de relaxare pe scaun.

Campania "Fashion in the City" va aduce, pana pe 15 octombrie 2008, celor care trec pragul centrului comercial ocazia de a vedea noile colectii de toamna 2008 - iarna 2009 intr-o modalitate inedita, pe catwalk-ul special amenajat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod