Farsă despre moartea lui Shaggy

Starul muzicii reggae a fost nevoit să dezmintă zvonurile potrivit cărora ar fi fost ucis într-o bătaie într-un bar, apărute miercuri pe internet.
Zvonurile susțineau că starul a fost înjunghiat mortal într-o bătaie care a avut loc într-un bar, luni, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Pagina care îi este dedicată pe enciclopedia online Wikipedia a fost chiar actualizată pentru a menţiona data decesului.

Purtătorul de cuvânt al artistului a declarat miercuri: "Pot spune bucuros că (Shaggy) este în viaţă şi se află în aceeaşi clădire în care mă aflu eu acum".

Nu este prima dată când starul jamaican cade victimă acestui tip de farsă, astfel de zvonuri au mai circulat şi în aprilie 2012.

Cunoscutul artist, deţinător al unui premiu Grammy, a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea.
Născut în Jamaica, pe 22 octombrie 1968, Shaggy (Orville Richard Burrell) şi-a început cariera artistică la începutul anilor '90, notează Mediafax.

A cunoscut celebritatea rapid, cu hitul "Oh Carolina", pe care l-a lansat în 1993, în primul său album. La scurt timp, Shaggy a trecut la un nou nivel şi, în 1995, a lansat albumul "Boombastic", pentru care a primit un disc de platină (peste 1 milion de copii vândute) şi care i-a adus totodată premiul Grammy pentru cel mai bun album reggae în 1996.
Următoarele albume l-au menţinut în topurile muzicale. În 2000, Shaggy a lansat "Hot Shot", album de pe care fac parte hituri precum "It Wasn't Me" şi "Angel".

Shaggy a cântat şi în România, în 2010.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod