Fara produse fast food, in backstage, la Nouvelle Vague si Koop!

20 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Fara produse fast food, in backstage, la Nouvelle Vague si Koop!

Nouvelle Vague si Koop, cele doua trupe care vor concerta la sfarsitul acestei saptamani pe scena Salii Palatului, au solicitat un meniu cat mai sanatos, care sa excluda orice produs fast food.

Atat membrii Nouvelle Vague, cat si cei ai grupului suedez Koop, si-au indreptat solicitarile gastronomice catre un meniu cat mai natural si sanatos: salate si fructe proaspete, in cantitati generoase!

Artistii si-au manifestat totodata si interesul pentru restaurantele locale, unde si-ar dori sa ia masa de seara si sa descopere specialitatile culinare autohtone.

Nouvelle Vague va concerta sambata, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, urmand ca duminica, 23 noiembrie, pe aceeasi scena sa urce Koop, ambele evenimente fiind incluse in "Fusion Studio Weekend", un concept muzical inedit prezentat de Romtelecom Clicknet. Accesul publicului se va face incepand cu 19.00, urmand ca show-urile sa inceapa in jurul orei 20.30.

Celebrul grup de muzicieni francezi Nouvelle Vague se va afla pentru a doua oara la Bucuresti anul acesta, dupa ce in luna iulie a sustinut un concert deosebit de bine primit de public in cadrul "B'ESTFEST 2008".

Koop au mai vizitat Romania pentru un spectacol privat, dar de data aceasta se va afla la primul show in fata publicului larg, posibil chiar ultimul din cariera! Cei doi membri, Oscar si Magnus, au declarat recent ca, in cazul in care nu vor gasi inspiratie pentru un nou material discografic, ar putea pune punct proiectului Koop.

Biletele pentru cele doua concerte mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret: 60, 85, 110 si 140 de lei. Cei interesati sa participe la ambele spectacole isi pot achizitiona un bilet dublu, categoriile de pret fiind: 100, 150, 190 si 240 de lei.

In serile evenimentelor, biletele vor putea fi achizitionate de la casele de bilete ale Salii Palatului, in limita disponibilitatii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • razvan pe 21 Nov 2008, 11:49
    de vanzare

    Razvan tel: 0723623056

    0
    0

  • razvan pe 21 Nov 2008, 11:36
    de vanxzare

    am de vanzare 4 invitatii la KOOP se pot vinde 2 si 2 Pret - 100 ron ( 2 buc )

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod