FanFest, la a cincea editie

de Georgiana Dorobanțu, 21 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
FanFest, la a cincea editie
Echipa Salvati Rosia Montana anunta cea de-a V-a editie a festivalului FanFest, in perioada 13-15 august 2010.

"Rosia Montana ca o mare scena", editia din acest an, isi propune sa creasca vizibilitatea campaniei Salvati Rosia Montana, sa impulsioneze dezvoltarea economica durabila a zonei, precum si sa promoveze nominalizarea Rosiei Montane ca sit UNESCO protejat.
 
Festivalul FanFest a fost pentru prima data organizat in 2004, cand mai multe ONG-uri si activisti din cadrul campaniei Salvati Rosia Montana au avut initiativa unui mare eveniment in aer liber prin care sa se promoveze potentialul de dezvoltare alternativa si peisajul cultural si natural al Rosiei Montane, dar si sa informeze publicul tanar din Romania privind opozitia impotriva proiectului de extragere a aurului in cariera deschisa si folosind tehnologia cianurilor.

 
Noutatea editiei din 2010 este aceea ca evenimentul va avea loc chiar in satul Rosia Montana, spre deosebire de editiile anterioare cand locatia a fost platoul Jig-Vaidoaia, situat deasupra satului Rosia Montana. In acest an, intre 13 si 15 august, curti, parculete, cladiri, ferme, strazi si piete ale Rosiei Montane vor alcatui o mare scena unde vor fi gazduite activitatile evenimentului.

Participantii se vor putea caza la gospodariile localnicilor – pagina web a evenimentului va cuprinde o baza de date completa a posibilitatilor de cazare – sau isi vor putea instala corturile in zone special marcate in acest sens.


Mesajul festivalului din acest an va fi adus pe scena de formatii precum Luna Amara, Grimus, Tapinarii, Tunderground, Zum, The Others si Chilli Familli.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorina pe 22 Iun 2010, 17:39
    o tampenie

    o aberatie, o adunatura de betivi, un motiv de dezmat si nicio legatura clara cu ecologia. in lco sa dea banii pe bautura si trupe de care nu a auzit nici gaia, de ce nu au dat bani sa curete apele acide din zona? dezastrul lasat de stat cand o inchis minele prin 2005

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod