FamilyCARE a sărbătorit duminică, 13 mai, Ziua Internaţională a Familiei

Duminică, 13 mai 2012, FamilyCARE a sărbătorit Ziua Internaţională a Familiei în câteva dintre locaţiile unde familiile ies să-şi petreacă timpul liber, respectiv în zona Muzeului Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Parcul Moghioroş şi Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti.
Duminică, 13 mai 2012, FamilyCARE a sărbătorit Ziua Internaţională a Familiei în câteva dintre locaţiile unde familiile ies să-şi petreacă timpul liber, respectiv în zona Muzeului Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Parcul Moghioroş şi Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti.

Instituită în 1993 de  Organizaţia Naţiunilor Unite, Ziua Familiei a intrat în calendarul sărbătorilor internaţionale în anul 1994 şi este celebrată în fiecare an în data de 15 mai. FamilyCARE, un brand dedicat îngrijirii şi confortului întregii familii, a organizat cu această ocazie acţiuni menite să atragă atenţia asupra importanţei rolului familiei în asigurarea echilibrului social.

Chiar în mesajul secretarului general al ONU, pentru Ziua Internaţională a Familiei din acest an, se subliniază necesitatea stabilirii unui echilibru între muncă şi familie.
Cu alte cuvinte se insistă pe existenţa unor politici familiale care să favorizeze acest echilibru. „Pentru Ziua Internaţională a Familiilor, să ne reînnoim angajamentul nostru de a promova echilibrul muncă-familie, pentru beneficiul familiilor şi societăţii în ansamblu.” (citat din mesajul Secretarului ONU, Ban Ki-moon, pentru Ziua Internaţională a Familiei, 2012).

“Noi credem că responsabilitatea unui echilibru în sânul familiei porneşte de la fiecare dintre noi, ca şi membrii ai unei familii... Şi, pentru că suntem dedicaţi ideii de familie, noi, FamilyCARE, am vrut să fim alături de bucureşteni pentru a-i încuraja să petreacă mai mult timp în familie, pentru că doar în sânul familiei vor avea cele mai frumoase amintiri.” (Ioana Pascan – Marketing Manager, Apollomod Distribution, unic importator si distribuitor FamilyCARE).


Echipele FamilyCARE aflate în cele trei locuri din Bucureşti au oferit tuturor celor care au ieşit să petreacă timpul liber cu copiii posibilitatea de a se întâlni cu personaje dragi din lumea desenelor animate, Albă ca Zăpada şi Familia Flinstone, şi de a imortaliza aceste momente intr-o poză de familie. De asemenea, au felicitat familiile prezente la acţiune pentru decizia de a petrece timpul împreună şi le-au oferit cadouri.

FamilyCARE este o gamă special creată pentru tine şi familia ta. Produsele sunt gândite astfel încât cantitatea să fie suficientă pentru întreaga familie, fiind în acelaşi timp economice şi de calitate.

Gama conţine toate produsele necesare igienei de zi cu zi: săpun lichid, gel de duş, beţişoare de urechi, cremă hidratantă, dischete demachiante, comprese termice, şampon, produse pentru copii.
Mai multe detalii găseşti pe pagina de Facebook: www.facebook.com/FamilyCARE.Ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod