Familia vine la spital pentru a-și lua adio de la fiica lui Whitney Houston

Rudele vin la spital să își adio de la Bobbi Kristina Brown, potrivit revistei People. Tânăra a fost găsită săptămâna trecută inconștientă în cadă, a fost transportată la spital și plasată în comă artificială.
Potrivit revistei People, citată de Agerpres, un medic ar fi anunțat familia că nu se mai poate face nimic pentru salvarea ei. "Toți vin la căpătâiul ei să își ia adio", a spus un apropiat al familiei. "Bobby Brown plânge fără încetare de miercuri. Suntem în doliu", a adăugat sursa.

Bobby Brown, tatăl fetei de 21 de ani, speră într-o minune și refuză debranșarea de la aparate, preferând să ia o decizie după weekend, relatează site-ul TMZ.com.

În prezent pare să se confirme teza sinuciderii și a unei profunde depresii a tinerei Bobbi Kristina în apropierea comemorării morții mamei sale, Whitney Houston.
La domiciliul ei s-au găsit și droguri, iar apropiați ai fetei îl acuză pe Nick Gordon, care pretinde că este soțul tinerei.

Primele elemente ale anchetei arată că Gordon se afla cu un prieten, Maxwell Lomas, când a găsit corpul inert al lui Bobbi Kristina în cadă. Prietenul este însă bine cunoscut de poliție, el având necazuri în trecut cu justiția pentru posesie de armă și incidente legate de alcool și droguri, scrie presa mondenă, notează Agerpres.

Contrar zvonurilor, se pare că Bobbi și Nick Gordon nu erau căsătoriți și că relația lor trecea printr-un moment tensionat.
Probabil că acest amestec exploziv ar fi făcut-o pe Bobbi Kristina să comită un gest ireparabil. Nick Gordon este considerat persona non grata la spital, încheie 7sur7.be.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod