Familia lui Heath Ledger, bucuroasa pentru nominalizarea la Oscar

23 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Familia lui Heath Ledger, bucuroasa pentru nominalizarea la Oscar

Ieri s-a implinit un an de la trecerea in nefiinta a regretatului actor Heath Ledger - starul de 28 de ani a decedat in data de 22 ianuarie 2008, din cauza unei supradoze accidentale.

Joi, cele trei surori ale starului au emis presei australiene o declaratie scrisa, in care, conform site-ului eonline.com, vorbesc despre fratele lor, mostenirea pe care acesta a lasat-o tinerilor actori si fiicei sale, dar si despre pierderea suferita.

Sora mai mare a starului, Kate Ledger, a declarat: "Astazi este aniversarea trecerii in nefiinta a lui Heath.
Pentru noi (familia sa), e ca si cum totul s-ar fi intamplat ieri. Inca incercam sa ne consolam inimile frante.".


Kate a continuat: "Ne simtim binecuvantati sa le avem in viata noastra pe frumoasa Matilda, fetita lui Heath, si pe mama ei, Michelle. Si chiar daca uneori suntem pusi la incercare, din cauza distantei care ne desparte, pastram in permanenta legatura si profitam de fiecare ocazie pentru a recupera timpul pierdut. Michelle se descurca de minune cu 'fata noastra' si, impreuna, ne vom bucura de fiecare moment si fiecare pas pe care micuta il va face in viata.".

Ashleigh Bell, una dintre cele doua surori vitrege ale actorului, a adaugat: "De asemenea, astazi este o zi pe care trebuie sa o sarbatorim, datorita nominalizarii pe care Heath a primit-o la Premiile Oscar.
Ne-am dori foarte mult sa fie acum alaturi de noi si suntem foarte mandri si fericiti pentru ceea ce a realizat. Heath a spus ca 's-a distrat asa cum nu a facut-o niciodata' interpretandu-l pe Joker. In numele lui Heath, multumim Academiei Americane de Film pentru recunoasterea muncii sale.".


In continuare, Ashleigh Bell a afirmat: "Ce mostenire incredibila ne-a lasat noua, familiei sale, si Matildei. Vom profita de aceasta ocazie pentru a celebra viata minunata pe care a trait-o si suntem impacati stiind ca Heath va continua sa atinga, prin arta sa extraordinara, generatiile viitoare de actori."

Actorul a fost nominalizat la Premiile Oscar 2009 la categoria Cel mai bun actor intr-un rol secundar, pentru rolul Joker, interpretat in filmul "The Dark Knight" ("Cavalerul Negru").
De asemenea, Ledger a primit, post-mortem, un Glob de Aur pentru prestatia extraordinara din ultima sa productie cinematografica, "The Dark Knight". Premiul, acceptat in numele sau de regizorul Christopher Nolan, a fost oferit fiicei actorului, Matilda.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod