Faithless lanseaza un nou single in luna mai

de Georgiana Dorobanțu, 15 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Faithless lanseaza un nou single in luna mai

Dupa o pauza de aproape patru ani, Faithless revine cu un nou material discografic, "The Dance", primul extras pe single, "Not Going Home", urmand a fi lansat la inceputul lunii mai. Vara aceasta Faithless va reveni si in Bucuresti pe 16 iulie, pe stadionul Iolanda Balas Soter pentru un show in cadrul Ciuc Summer Fest, dupa ce a cucerit publicul roman in cadrul primei editii B'ESTFEST din 2007.

Primul single oficial de pe "The Dance" a fost difuzat in premiera in luna februarie pe BBC Radio 1, in cadrul emisiunii moderate de Pete Tong, acelasi DJ care a introdus in playlistul show-ului radio, in luna august a anului 2009, un mix dub al piesei "Sun to me", ce prefata lansarea noului album.


Insotit deja de un videoclip spectaculos postat pe pagina oficiala a trupei, "Not Going Home" a fost rapid indragit de fanii trupei, insusi solistul Maxi Jazz declarand ca "single-ul poate fi considerat o adevarata simfonie in materie de muzica de club, o mostra de energie sonica. Videoclipul, care este extrem de animat, te duce catre un spatiu erotic, fierbinte si catre o lume psihedelica. Titlul piesei spune totul despre mesajul pe care dorim sa il transmitem, reprezinta un imbold la a te distra indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau.
Trebuie ca aceasta buna dispozitie sa te duca la ideea de a petrece, si nu sa astepti ca petrecerea sa devina un moment potrivit pentru a te simti bine."

Single-ul "Not Going Home", care va fi lansat oficial pe data de 3 mai, se bucura si de atentia catorva dintre cei mai renumiti producatori de muzica dance din intreaga lume, precum Eric Prydz, Herve, Seiji & Rollo, Sister Bliss sau Armin van Buuren care au pregatit deja o serie de remix-uri ce pot fi ascultate pe diferite platforme online.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod