F64 organizează, în premieră în București, expoziția „Identities“

F64 organizează pe 17 decembrie 2014 expoziția fotografică „Identities“, unde vor fi prezentate în premieră în București creațiile Tinei Obreja și Luizei Boldeanu.
Acest proiect a pornit de la ideea colaborării între două minți de fotograf, dar cumulând spre o singură experiență de unde s-a născut și ineditul. Proiectul este o reflexie a ceea ce sunt în particular fiecare şi împreună ca un „eu“ unic, înglobând experienţele, dorinţe, temerile şi starea lor sufletească.

Vernisajul „Identities“ se va desfășura în sala expoziţională a F64 din bulevardul Unirii, începând cu ora 19.00. Expoziția a debutat deja în țară, dar prin F64 „Identities“ ajunge în București în premieră.

„Acest proiect a reprezentat o provocare din toate punctele de vedere.
Fiecare fotograf realizează la un moment dat o serie de autoportrete care îl ajută să se autocunoască. Proiectul în sine nu numai că m-a ajutat să învăţ cum să realizez un nou gen de fotografie, dar m-a ajutat să mă cunosc pe mine, să comunic ideile mele şi să le unesc cu viziunea şi personalitatea Tinei, să trăiesc clipe minunate şi încărcate de emoţie“
, a declarat Luiza Boldeanu.

„Sunt tare mândră de acest proiect. Este cel mai frumos şi complex proiect pe care l-am realizat vreodata până acum.
Am învăţat multe lucruri noi pe tot parcursul celor trei-patru luni cât am stat împreună cu Luiza, m-am descoperit pe mine, am trăit momente atât de frumoase şi pline de emoţie, mi-am dat seama că e la fel de greu să fii în faţa camerei cât și în spatele ei“
, a spus Tina Obreja.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod