ExTraViTa în Italia: cum savurăm la maxim o vacanță în patria frumuseții

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, orele 11:00, sunteți invitați să luați parte la un eveniment marca ExTraViTa dedicat Italiei și călătoriilor savurate la maxim, care va avea loc la Journey Pub (din Str. George Enescu, nr. 25 , zona Piața Romană).
Luna decembrie este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a ne face planuri, pentru a visa, a plănui: acum facem lista de obiective pentru noul an, iar alături de tot felul de îndatoriri trebuie să ne gândim și la activități relaxante, la bucurii, cum ar fi călătoriile. Despre aceste lucruri va fi vorba la evenimentul ExTraViTa din data de 5 decembrie, despre bucurii și planuri, despre cum ne influențează visele realizările viitoare, iar ca temă de gândire și inspirație va fi Italia.

Să învățăm să savurăm Italia

Pentru a ne bucura cu adevărat de o destinație, trebuie să prioritizăm lucrurile pe care le vom face în funcție de interese, de preferințe și desigur, după buget. Și cum lucrurile cele mai bune în viață sunt cele gratuite, iar cele care sunt imediat după ele foarte scumpe, Italia oferă din belșug tot felul de experiențe, și da, cele mai senzaționale nu sunt cele mai scumpe, această țară fiind o exepție de la regulă.
Putem savura Italia și cu buget mic, mediu și cu cât de mare vrem, însă exista câteva lucruri de care trebuie să ținem seama, pe care le vom discuta la eveniment.

Și cum putem savura o destinație dacă nu mergem pregătiți!?

Mirela Șurghie, care țese poveștile ExTraViTa va vorbi despre Italia în general, ce are mai frumos și renumit în funcție de regiuni, o trecere în revistă animată, cu muzică și multe imagini pentru inspirație.

Silvia Postolatiev, artist vizual si fashion blogger la postolatieva.com vine cu 5 sfaturi despre cum să faci fotografii reușite în vacanță atât cu un DSRL, cât și cu telefonul. Trucuri simple, la îndemâna oricui. Silvia este absolventă a Facultății de Film, secția Imagine și a descoperit în mediul on-line scena perfectă pentru a-și dezvolta pasiunea pentru fotografie, modă și alte arte vizuale.

Sorin Șurghie și Raluca Huzum, proprietari Men's Cave – Haina Bărbatului, elegantul boutique  dedicat bărbaților aflat pe strada Bărăției nr.
33, București, vă vor vorbi despre cele 5 lucruri pe care le recomandă să fie puse în bagaj de către orice bărbat care vizitează Italia.

Alte teme abordate:

Ce trebuie să includă bagajul unei domane sau domnișoare pentru o experiență italiană de ținut minte
Câteva imagini, clipuri și alte informații prezentate în premieră, unele exclusiv, din culisele excursiei efectuate în Bologna: un fel de Making Off
Când să vizităm Italia, în funcție de regiune
Cum să călătorim în Italia

Studiu de caz: Cinque Terre

Deoarece este o sărbătoare, evenimentul propune și o tombolă, extragerea fiind realizată în ordinea de mai jos:
Două bilete dus-întors București OTP – Milano Malpensa de la Ryanair
Două vouchere Men's Cave a câte o cămașă și o cravată pentru domni.
Două ședințe de life couching cu Mirela Șurghie (Bagaj în stilul propriu, Planificarea unei călătorii, Branding personal și poziționare, Obiective personale – la alegere).

Pentru participare trebuie să trimiteți un mail la extravita.experience@gmail.com în care să vă anunțați prezența, aceasta fiind rezervată în momentul în care primiți confirmarea.
Locurile sunt limitate, iar înscrierile se vor realiza în ordinea în care se vor primi solicitările. Participarea va fi pe bază de donație, care însă nu este  obligatorie, este un gest pe care îl puteți face dacă doriți, pentru a sprijini organizarea acestui tip de întâlniri, donația sugerată fiind de 12 lei iar finanțele sunt direcționate exclusiv către echipa ExTraViTa.

În cazul în care nu mai puteți participa, vă rugăm să anunțați în orice moment, pentru a da posibilitatea altui participant să se înscrie.

Evenimentul

Post eveniment participanții vor primi câteva materiale care vin în sprijinul celor discutate, pentru a ajuta organizarea unei excursii, într-un singur email – adresele nu vor fi introduse în nicio bază de date sau folosite pentru orice tip de comunicare, care nu are legătură cu evenimentul.

Eveniment organizat cu sprijinul Journey Pub
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod