Experiement inedit: îşi filmează o secundă din viaţă în fiecare zi

Un bărbat a realizat un film inedit, înregistrând câte o secundă din fiecare zi a vieţii sale, pe parcursului unui an. Videoclipul are o durată de 6 minute.

Un bărbat a realizat un film inedit, înregistrând câte o secundă din fiecare zi a vieţii sale, pe parcursului unui an. Videoclipul are o durată de 6 minute.

Cesar Kuriyama a început acest proiect în ziua în care a împlinit 30 de ani, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax. El a surprins atât imagini importante din jurul lumii, cât şi momente banale din viaţa sa. Videoclipul, cu o durată de şase minute, include o nuntă, o înmormântare, trecerea printr-o boală, momente tandre alături de familie şi prieteni, vacanţe, mâncare şi natură.

"Timp de câţiva ani am strâns suficienţi bani pentru a-mi permite să-mi iau liber un an, în care să fac toate lucrurile importante pentru care nu avusesem timp: să călătoresc, să încep propriile proiecte creative şi să-mi întemeiez o familie", a declarat Kuriyama, care şi-a numit proiectul "O secundă în fiecare zi - vârsta de 30 de ani".

Bărbatul a declarat că proiectul l-a ajutat să-şi menţină dorinţa creativă, deoarece este în permanenţă în căutarea unor momente demne de a fi imortalizate, relatează ziarul citat de Mediafax.

"Voi înregistra o secundă în fiecare zi toată viaţa.

Aş vrea să încurajez pe toată lumea să facă asta. Dacă voi trăi până la 80 de ani voi avea un videoclip de cinci ore care va face sumarul a 50 de ani din viaţa mea" a mai spus Cesar Kuriyama.

 


1 Second Everyday - Age 30 from Cesar Kuriyama on Vimeo.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod