Excursie la New York, premiu la concursul "Totul despre sex: Filmul"

10 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Excursie la New York, premiu la concursul

Dupa succesul inregistrat pe micile ecrane de serialul "Totul despre sex", povestea celor patru personaje feminine continua in filmul artistic cu acelasi nume: "Sex and the city: The movie", de astazi pe DVD.

Odata cu lansarea productiei "Totul despre sex: Filmul" pe DVD, la achizitionarea unui DVD se poate castiga o excursie la New York pentru doua persoane, cu toate cheltuielile asigurate, dar si a patru vouchere de cumparaturi in valoare de 1.500 de euro fiecare, care vor putea fi folosite in magazinele de haine si bijuterii din Mall Baneasa.

Sarrah Jessica Parker revine la rolul care a consacrat-o, Carrie, jurnalista mereu in cautarea partenerului ideal. "An dupa an, multe femei au venit la New York City in cautarea a doua lucruri: haine de firma si dragoste. Acum douazeci de ani eram si eu printre ele. Pentru ca hainele din firma le aveam deja in sange... m-am concentrat pe dragoste.", ne spune Carrie Bradshaw.

"Totul despre sex: Filmul" le regaseste pe cele patru vedete mondene continuand sa jongleze cu slujbele, prieteniile si relatiile, impreuna reusind sa transforme orice eveniment nefericit, orice despartire, intr-o ocazie excelenta de a face cumparaturi din magazinele celor mai in voga designeri.

Distributia il include pe Chris Noth, in rolul seducatorului om de afaceri Mr.Big, Harry, sotul Mirandei, interpretat de Evan Handler si Jason Lewis in rolul lui Smith Jerrod, amantul fidel al Samanthei.

"Totul despre sex: Filmul" poate fi gasit pe DVD la un pret recomandat de 49,9 lei, in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara. Editia limitata a aceluiasi film beneficiaza de o impachetare speciala si un cadou surpriza si poate fi achizitionata la un pret recomandat de 59,9 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod