Evenimente noi la Hard Rock Cafe

Primavara e mai frumoasa atunci cand incepe cu muzica buna!

Primavara e mai frumoasa cand incepe cu muzica buna la Hard Rock Cafe!

JOI, 1 MARTIE, ORA 21.00  - POPAS BAND

Intra in euforia primaverii pe ritmuri de rock’n’roll! Vino joi, de la ora 21:00, la Hard Rock Cafe, pentru a intra alaturi de noi in sezonul bunei dispozitii. Vei petrece o seara incendiara pe ringul de dans alaturi de Popas Band si cele mai indragite hituri ale ultimelor decenii Si nu uita: primavara e mai frumoasa atunci cand incepe cu muzica buna!
Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

VINERI, 2 MARTIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR


In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret.

Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea la serile de Karaoke este libera.

SAMBATA, 3 MARTIE, ORA 22.30 – TROOPER - ROCK JUKEBOX


Trooper iti aduce cele mai populare hituri ale genului, alaturi de cele mai iubite piese din repertoriul propriu, in cadrul turneului Rock Jukebox.
Evenimentul va însemna o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial, dar şi printre cele mai apreciate melodii ale formaţiei.
Alin Dincă, aka Coiotu’ explică: “Să cântăm live aceste piese legendare  este modul nostru de a le mulţumi şi de ne arăta respectul faţă de numele grele ale scenei de profil, faţă de acei artişti care şi-au pus amprenta asupra unor întregi generaţii şi care au creat genuri şi sub-genuri muzicale.”

Setlistul va fi ales de public in seara concertului, din lista de melodii considerate repere ale muzicii rock primita la intrare.
Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod