Evenimente la Hard Rock Cafe

VINERI, 10 IANUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE PARTY

Un an nou si multe sanse de a te afirma pe scena Hard Rock Cafe! Vineri, de la ora 21:00, te invitam sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.
 

SAMBATA, 11 IANUARIE, ORA 22.30 - Concert POPAS BAND


Popas Band va asteapta la Hard Rock Cafe pe 11 ianuarie, de la ora 22.30, pentru o seara pe ritmuri de rock’n’roll.

Indragita trupa de cover-uri va interpreta, dintr-un playlist de exceptie, atat binecunoscutele hituri ale anilor ’60–’70, cat si piese mai noi sau compozitii proprii.
Popas este o trupa formata din oameni care nu mai cred in sintagma "ce vrea publicul". Formata in septembrie 2006 de catre Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foisorul de Foc), trupa are urmatoarea componenta: Marius Popa - voce, Medéa Bălănică - voce, Bogdan Giurea - chitara, Florin Serban - chitara, Gabor Pal - tobe, Nelu Niculae - bas si Gabi Pindici - claviaturi.
Pretul unui bilet este de 25 lei.




MARTI, 14 IANUARIE, ORA 21.00 – STAND UP COMEDY cu BADEA & MICUTZU


Anul începe cu hohote de râs şi glume bune: pe 14 ianuarie Micutzu şi Badea vin să facă show pe scena de la Hard Rock Cafe.

Şi nu orice fel de show! Cei doi veterani ai scenei de stand-up din România vin la HRC cu arsenalul de glume care le asigură supremaţia în rândul iubitorilor acestui gen de divertisment!

Micutzu (Cosmin Nedelcu), unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de la Cafe Deko,  a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, secţia actorie şi a descoperit stand up-ul în jurul vârstei de 18 ani, participând la seri de open mic. Apoi, când stand up-ul “a devenit o meserie, ca şi improvizaţia,” a dat curs provocării şi se pare că a făcut alegerea corectă. Micutzu conturează rapid eroi pentru scatch-urile  sale prin observarea comportamentului uman şi valorificarea obiceiurilor amuzante, aşa că improvizaţia este un instrument important în prestaţiile lui, spumoase, spontane, şi, adesea inspirate chiar de persoanele aflate în sală.

Badea (Dan Badea), un alt nume foarte apreciat pe scena de profil din România, ajunge în casele tuturor prin intermediul emisiunii „Stand up Café,” difuzate de HBO România.
Despre stand up comedy spune că „este un mod de viaţă, un fel de a gândi şi o modalitate minunată de a cunoaşte oameni”, iar pentru seara de 14 ianuarie vine pregătit pentru un „stand up cu cântec”, în care glumele bune vor fi garanţia relaxării şi bunei dispoziţii.



Dacă sunteţi pregătiţi să râdeţi pe săturate la un show spontan şi imprevizibil nu pierdeţi întâlnirea cu două nume de marcă ale scenei de stand up din România!


Pentru întâlnirea cu Micutzu şi Badea găsiţi bilete pe www.iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe, la preţul de 50 lei (în faţa scenei) sau 35 de lei (în sală).

Spectacol recomandat persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod