Evenimente @ Hard Rock Cafe

JOI, 23 APRILIE, ORA 21:30 – Concert GRIMUS; VINERI, 24 APRILIE, ORA 22:00 – Concert tribute Pink Floyd cu SPEAK FLOYD si SAMBATA, 25 APRILIE, ORA 22:30 – Concert OVI & THE TWINS.
JOI, 23 APRILIE, ORA 21:30 – Concert GRIMUS

GRIMUS te invită pe 23 aprilie la Hard Rock Cafe, pentru un concert la care nu o să poţi sta locului! Dacă “Face The Light”, “In A Glimpse” şi “In Your Eyes” se numără printre melodiile tale preferate, nu pierde întâlnirea cu unul din cele mai bine cotate nume ale rockului alternativ din România! GRIMUS a intrat pe piaţa muzicală în anul 2006 cu piesa “Solitude”, care a şi fost desemnată “Song Of The Year” la City FM. Grupul a urcat rapid treptele succesului, un an mai târziu reprezentând deja România la finala Global Battle Of The Bands de la Londra. Primul full length al formaţiei, “Panikon”, a primit distincţia “Best Romanian Album Of 2008”, iar în 2009, GRIMUS a ajuns direct pe primele poziţii ale topurilor muzicale cu piesa “Backseat Driver”.


Parcursul formaţiei a continuat cu “Umbre” (2010), “Egreta” (2011) şi, mult mai recentul “Emergence”, lansat anul trecut. Şi, tot în 2014, trupa GRIMUS a fost desemnată câştigătoare la categoria Best Indie Alternative Rock Song pentru piesa “High”, în cadrul Independent Music Awards Vox Populi, clujenii fiind singurii artişti din România care au caştigat vreodată un premiu IMA. Premiile Independent Music Awards sunt un program internaţional care se adreseaza artiştilor independenţi din intreaga lume. Concertul din Hard Rock Cafe, în care vei asculta live cele mai îndrăgite melodii lansate de GRIMUS, începe la ora 21.30, iar biletele costă 35 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători) şi 50 de lei cu loc la masă VIP, în faţa scenei. Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro, la magazinul Muzica si la Hard Rock Cafe.

 
VINERI, 24 APRILIE, ORA 22:00 – Concert tribute Pink Floyd cu SPEAK FLOYD


Speak Floyd te aşteaptă in Hard Rock Cafe la un regal de rock progresiv! Amintirile prind viaţă, pe 24 aprilie, la concertul singurei trupe tribut Pink Floyd din România! Vino să te bucuri de un show remarcabil de sunet şi lumini şi de refrene ce au făcut istorie: “Money”, “Another Brick In The Wall”, “Breath” şi multe altele!

Formaţia Speak Floyd s-a înfiinţat in ianuarie 2010 la Cluj şi reuneşte muzicieni experiementaţi care, animaţi de pasiunea pentru Pink Floyd, au fondat acest proiect foarte bine primit de iubitorii de rock progresiv din România.
Prestaţia de excepţie, atenţia pentru detalii şi seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesă transformă fiecare apariţie Speak Floyd într-un spectacol de primă mână. În formula David Bryan, Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Razvan ”Vava” Rotis, Kolumban Zoli, Edi Raita şi Lazar Rudy, Speak Floyd se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar şi celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Showul de pe 24 aprilie din Hard Rock Cafe începe la ora 21.30, iar  biletele costă 35 de lei cu loc la masa şi 50 de lei VIP, cu loc la masă în faţa scenei. Acestea se găsesc online pe www.iabilet.ro, la magazinul Muzica si la Hard Rock Cafe.

SAMBATA, 25 APRILIE, ORA 22:30 – Concert OVI & THE TWINS

Pe 25 aprilie vino la Hard Rock Cafe să te delectezi cu o apariţie electrizantă şi rafinată; Ovi and The Twins te aşteaptă la un show total! Vino să asculţi cele mai tari refrene din anii `70, hituri din perioada febrei disco şi melodii latino incendiare,  interpretate live de Ovi and The Twins! Ia-ţi pantofii de dans şi bucură-te de o incursiune muzicală pe toate meridianele lumii! Ovi (Ovidiu Cernăuţeanu) este solistul şi compozitorul ce a făcut senzaţie cu piese precum “Playing With Fire” sau “Miracle”, iar frumoasele şi talentalele gemene din duetul The Twins încântă publicul din ţara şi străinătate cu timbrul vocal aparte, apariţia fermecătoare, prestaţia dinamică şi repertoriul foarte divers.
Nu pierde showul unic oferit de Ovi and The Twins, pe 25 aprilie, la Hard Rock Cafe, cu începere de la ora 22.30. Intrarea este 25 de lei, iar bilete se gasesc pe www.iabilet.ro, Magazinul Muzica si la Hard Rock Cafe. Accesul interzis minorilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod