Evenimente @ Hard Rock

Vineri, 26 iunie, ora 22.00 – Concert FAMELESS si Sambata, 27 iunie, ora 22.00 – Concert DALMA
FAMELESS este numele trupei rock create in jurul lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 al showlui Vocea Romaniei. Alaturi de Tibi, din formatie mai fac parte: Monyo Csaba (chitara), Andrei Ilie (tobe) si Serban Georgescu (bass).  Tibi, Serban, Andrei si Monyo vor canta in premiera piesele la care au lucrat in ultimele luni. Pentru ca, in timpul concursului Vocea Romaniei, Tiberiu Albu a primit numeroase sugestii de piese pe care sustinatorii lui si-ar fi dorit sa le auda cantate in finala, Tibi a decis sa le faca acestora o surpriza si sa cante cateva dintre aceste piese in premiera alaturi de noii lui colegi.
 
În miez de vară, exploziva DALMA KOVACS te aşteaptă la Hard Rock Cafe! Pe 27 iunie, vino pregătit pentru un concert incendiar, în care vei regăsi piese îndrăgite din repertoriul unor artişti şi trupe de top; “Locked Out of Heaven” – Bruno Mars, “Don’t Stop Me Now” – Queen, “A Night Like This”- Caro Emerald, “Try” – Pink sau “Valerie” – Amy Winehouse sunt doar câteva dintre refrenele pe care le vei fredona alături de DALMA KOVACS!

DALMA KOVACS este cunoscută publicului mai ales graţie prestaţiei remarcabile din cadrul showurilor “Vocea Romaniei” si “Te cunosc de undeva”, însă activitatea sa include şi alte elemente notabile: cu prima sa melodie “Love Was Never Her Friend”, DALMA a obţinut poziţia a şasea la Selecţia Naţională pentru Eurovision, în 2009, an în care a lansat şi primul album “Lovely Nerd”.
În anul următor a luat din nou parte la selecţie cu piesa “I’m Running”, iar în 2012 a lansat single-ul “Fever”.  Showul din începe la 22.00, iar intrarea va fi liberă.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod