Eveniment unic în istoria radioului! INNA si Antonia au cantat pe Casa Poporului!

ProFM marchează o nouă premieră în istoria radioului. După concerte LIVE în trenuri, în tramvaie şi în metrouri a venit momentul să cucerim acoperişul Bucureştiului cu un concert organizat în premieră pe Palatul Parlamentului.

Protagonistii primului concert LIVE pe Casa Poporului au fost artiştii Global Records: INNA, Antonia, Nicoleta Nucă, Mira, Carla’s Dreams şi Lori. Mii de ascultatori ProFM s-au înscris  pe site-ul www.profm.ro  pentru a-şi lua invitaţia la eveniment, însă doar două sute au fost norocoşi şi au luat parte de evenimentul de pe Casa Poporului. Într-o seară care se anunţa furtunoasă, natura a ţinut cu ProFM asa ca ne-am bucurat de cel mai frumos vanilla sky, pe acordurile hit-urilor unora dintre cei mai cunoscuţi artişti români ai momentului.

Gazda evenimentului a fost Andrei Gheorghe, care i-a avut alături pe toţi colegii lui de la ProFM: Greeg, George Vintilă, Nicoleta Creciunesc, Nono Semen, Mădălina Vintilă şi Florin Goldic.

Ei au intrat în direct pe ProFM şi au ţinut atmosfera sus şi pentru ascultătorii care nu au putut urca pe Palatul Parlamentului, dar care au auzit pe radio concertul susţinut de artiştii Global Records.

În aplauze generale, la finalul unui concert unic, nu am uitat să mulţumim conducerii Camerei Deputatilor, fără al cărei sprijin nu am fi putut realiza această premieră în istoria radioului. Mulţumiri merg şi spre echipa UTV care, cu ajutorul celor de la F64, a capturat concertul, pe care-l va transmite în curând.

Imagini de la concert pot fi accesate pe www.profm.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod