Evantaie din flori la Floral Expo din Sun Plaza

Între 8 și 24 aprilie, pasiunea pentru flori, emoția și creativitatea își dau întâlnire la Floral Expo din Sun Plaza.
Florile au un dar aparte, acela de a spune povești. Aceasta este și misiunea stiliștilor florali de la ”enRose”, ”Maison Dadoo” și ”Wild Fashion”, care vor împleti din flori evantaie supradimensionate în trei note distincte: japonez, industrial și fashion.

Timp de o zi, pe 8 aprilie, în locul special amenajat din Sun Plaza, fiecare echipă de designeri va folosi diferite sortimente de flori pentru a aduce la viață câte un evantai uriaș (care va depăși 2 m în diametru) și va încerca să câștige marele premiu oferit de Sun Plaza.
Verdictul îl va da Adela Pârvu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de interior din România.

Echipa designerilor de la ”enRose”, condusă de Adina Filculescu, te va introduce într-o atmosferă japoneză, locul ideal pentru servit ceaiul și citit un roman cu samurai.
Atracția centrală a acestui spațiu este un evantai impresionant realizat integral din flori naturale, integrat într-un decor specific din Țara Soarelui Răsare.
Alexandru Dadoo își va conduce echipa de stiliști de la „Maison Dadoo”. Vor realiza împreună un evantai industrial, confecționat din metal și flori în nuanțe vibrante, cum ar fi violet, grena, verde, grej și negru.
Cea de-a treia echipă de designeri va recrea un peisaj dintr-o pădure fermecată.
Evantaiul imaginat de Mihaela Gunta (The Wedding Company) și designerii de la ”Wild Fashion” va fi alăturat unor accesorii de modă, cum sunt pantofii, pălăriile ori poșete realizate în aceeași tematică.

Pe 8 aprilie, de la ora 11.00, la Sun Plaza poţi să asiști la întreg procesul de creare a decorurilor florale impresionante și să-i încurajezi pe stiliștii care vor fi trup, suflet și imaginație pe durata orelor de concurs.
Exponatele vor rămâne aici până pe 24 aprilie.

Participă la concursurile organizate pe Facebook și Instagram cu hashtag-ul #sunflowerpower și poți fi răsplătit cu aranjamente florale special concepute de către echipele de competitori și produse cosmetice oferite de Douglas, Sephora și Sensiblu!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod