Eva Mendes şi Ryan Gosling au o fetiță

Actriţa, în vârstă de 40 de ani, şi partenerul ei de viaţă (33 de ani) au devenit părinţii unei fetiţe, a anunţat marţi tabloidul american US Weekly, citat de Mediafax.

Purtătorii de cuvânt ai celor doi actori nu au confirmat deocamdată informaţia. Numele bebeluşului nu a fost nici el dat publicităţii.

Acesta este primul copil pentru ambele vedete.

Cei doi actori, care formează unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines", lansat pe marile ecrane în 2013.

Eva Mendes, născută în Florida, de origine cubaneză, a rămas foarte discretă în privinţa sarcinii sale şi nu s-a arătat niciodată în public cu rochii mulate care să îi expună silueta rotunjită de viitoare mămică, notează agenția Mediafax.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria.

Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod