Eva Mendes i-a dat ultimatum lui Ryan Gosling

Eva Mendes ar vrea să aibă un copil cu iubitul ei, actorul Ryan Gosling, căruia i-ar fi dat un ultimatum să ia o decizie în acest sens sau să se despartă.

Eva Mendes vrea să aibă un copil cu iubitul ei, actorul Ryan Gosling, căruia i-ar fi dat un ultimatum să ia o decizie în acest sens sau să se despartă.

Potrivit unei surse citate de site-ul contactmusic.com, actriţa în vârstă de 38 de ani îşi doreşte de ani de zile un copil şi chiar s-a gândit la adopţie în vara anului 2010. "Dar acum, ea şi Ryan sunt împreună, iar el e perfect pentru a fi soţ şi tată. Este loial şi nu caută alte cuceriri", a spus sursa.

''Eva i-a spus lui Ryan că vrea un copil cu el, iar dacă acesta nu este pregătit pentru acest pas, ar trebui să se despartă", a mai spus persoana amintită.

Se pare însă că actorul în vârstă de 31 de ani nu şi-ar dori copii deocamdată, concentrându-se asupra carierei sale, care este în plin avânt.

Prin urmare Mendes este împărţită între a rămâne cu bărbatul pe care îl iubeşte şi dorinţa de a-şi întemeia o familie. "Dacă Ryan nu se răzgândeşte, relaţia lor s-ar putea termina", a mai spus sursa citată.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a fost crescută în credinţa romano-catolică şi chiar dorea să devină călugăriţă. A urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod