Eva Longoria are un nou iubit

Actrița are o relaţie cu omul de afaceri Ernesto Arguello, devenit celebru în urma participării sale la reality show-ul "Ready for Love".
Actrița are o relaţie cu omul de afaceri Ernesto Arguello, devenit celebru în urma participării sale la reality show-ul "Ready for Love". 
 
"Cred că relaţia noastră este specială pentru că la început am fost prieteni", a declarat actriţa, care a confirmat această relaţie pe contul său de Twitter. Longoria l-a cunoscut pe Arguello când l-a distribuit în reality show-ul "Ready for Love" pe care aceasta l-a produs, informează publicația Access Hollywood, citată de agenția Mediafax

Eva Longoria a mai spus că ea şi omul de afaceri au fost doar prieteni, dar au văzut lucrurile dintr-o altă perspectivă datorită speculaţiilor presei despre ei.
"Cred că ar trebui să mulţumim presei că ne-a deschis ochii", a declarat vedeta.

Potrivit presei americane, Eva Longoria s-a întors recent dintr-o călătorie în Nicaragua, în timpul căreia i-a cunoscut pe membrii familiei noului său iubit. De asemenea, Longoria l-a însoţit pe Arguello într-o călătorie în Honduras, unde acesta a finanţat construcţia unor case pentru familii nevoiaşe.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate".
Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada", notează Mediafax. De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).


Foto: AFP/Mediafax



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod