Eva Herzigova, pictorial ca Marilyn Monroe

Fotomodelul a realizat un pictorial inspirat de o apariţie a lui Marilyn Monroe în ultimul său film, care nu a fost terminat, "Something's Got To Give" (1962).

Eva Herzigova a realizat pictorialul pentru firma de încălţăminte Brian Atwood, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.


Modelul a apărut goală în piscină, la fel ca Marilyn Monroe în "Something's Got To Give", având, spre deosebire de actriţa americană, în picioare o pereche de pantofi Brian Atwood.

Eva Herzigova este însărcinată în luna a şasea cu cel de-al treilea copil al său. Ea şi prietenul său Gregorio Marsiaj au împreună doi copii, George (5 ani) şi Philipe (1 an şi 11 luni), notează Mediafax.

Fotomodelul a mărturisit că adoră atât de mult să fie mamă încât se teme de momentul în care fiii săi vor pleca de acasă atunci când vor fi mari.

"Să fii mamă este o treabă grea, dar este cel mai frumos lucru din lume. Fiecare zi este ceva nou şi grozav. George este la o vârstă minunată. E îndrăgostit de profesoara lui. Deja încearcă să afle cum mă voi simţi când va pleca de acasă", a povestit Eva Herzigova.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod