Eva Herzigova a născut un băieţel

Top-modelul ceh a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băieţel.
Bebeluşul, care se va numi Edward, este cel de-al treilea copil al celebrului model cu partenerul ei de viaţă, Gregorio Marsiaj, informează contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Eva Herzigova, în vârstă de 40 de ani, şi omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relaţie din anul 2001. Cei doi au deja doi băieţi - George, născut pe 1 iunie 2007, şi Philippe, născut pe 13 martie 2011.

Eva a fost căsătorită, între anii 1996 şi 1998, cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi, notează Mediafax.

Eva Herzigova şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Praga de compania franceză Metropolitan Models.
În mai 1994, firma americană Sara Lee a lansat o campanie publicitară bazată pe fotografiile modelului ceh, în urma căreia Eva Herzigova a devenit celebră pe plan mondial, fiind numită "Miss Wonderbra" mult timp după această campanie. Ulterior, Eva Herzigova a semnat contracte importante cu casele Victoria's Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss şi a devenit unul dintre manechinele vedetă ale agenţiei Elle.

În prezent, Eva Herzigova este imaginea producătorului de ceasuri de lux elveţian Chopard, iar în 2010 a apărut în campania de promovare a unui parfum lansat de brandul Dolce & Gabbana, alături de alte două modele celebre - Claudia Schiffer şi Naomi Campbell.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod