Eurovision LIVE: Mandinga, muzică, emoţie şi dans!

Urmărește aici transmisiunea live a finalei Eurovision, astăzi, de la ora 22.00!

 

Suedia a câștigat Eurovision 2012!

 

Loreen, reprezentanta Suediei, a câștigat finala organizată sâmbătă seară în Baku, Azerbaidjan, cu 372 de puncte. Pe locul secund s-a clasat Rusia, iar locul al treilea a revenit Serbiei.

 

Mandinga a ocupat locul 12, cu 71 de puncte

România a primit punctajul maxim (12 puncte) de la Republica Moldova şi a fost pe locul al doilea în clasamentul Spaniei, cu 10 puncte, însă nu s-a mai regăsit pe primele trei poziţii (cu 12, 10 şi respectiv 8 puncte) în clasamentul unei alte ţări. România a mai primit câte 7 puncte din partea Italiei şi Greciei, 6 din Israel şi Azerbaidjan, 5 puncte de la Irlanda şi câte 4 puncte din Portugalia şi Turcia.

Notele acordate în România au fost anunţate de Paula Seling, care a reprezentat România în concurs la ediţia din 2010 alături de Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), la Oslo.

Publicul din România a acordat 12 puncte pentru Republica Moldova, 10 puncte pentru Suedia şi 8 puncte pentru Grecia.

Reprezentanta Suediei a câştigat detaşat cu 372 de puncte, astfel că Eurovision 2013 se va organiza în această ţară.

  

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MihaliIleana pe 26 Mai 2012, 15:05
    Parere.

    Va fi nemaipomenit daca,repet daca ,vor ajunge in primi 10,si spun asta prin faptul ca imi plac.Parerea mea ca Suedia va castica,au o melodie superba.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod