Eurovision 2015: Voltaj a filmat în Viena clipul de prezentare

Trupa care va reprezenta România în finala competiţiei a fost invitată de echipa postului de televiziune naţional austriac să filmeze clipul de prezentare care va fi difuzat înainte de intrarea celor cinci membri ai formaţiei pe scena de la Wiener Stadthalle din Viena.
Reprezentanţii televiziunii austriece ORF păstrează, însă, secretul privind conceptul clipului de prezentare a artiştilor, aşa că singura informaţie "de culise" pe care au lăsat-o să scape este că artiştii români vor fi "pe cai mari la Viena", relatează agenţia Mediafax.

Trupa Voltaj este formată din Călin Goia (voce), Oliver Sterian (tobe), Valeriu Ionescu (bas), Gabi Constantin (chitară), Adrian Cristescu (clape).

Calificată în urma selecţiei naţionale din 8 martie, trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, în prima semifinală a competiţiei, pe poziţia a 15-a.

Alături de artiştii români, în prima semifinală participă Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Atât semifinalele (19 şi 21 mai), cât şi finala din 23 mai vor fi transmise în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod