Eurovision 2015: Topul melodiilor la bursa pariurilor. Ce loc ocupă Voltaj - VIDEO

Trupa Voltaj se clasează pe locul 22 la bursa pariurilor


România este urmată în acest clasament al caselor de pariuri de Armenia, Austria, Germania, Polonia şi Muntenegru, aceasta din urmă fiind pe ultimul loc, 27, cu o cotă de 251, conform Unibet.

În finala Eurovision 2015, care va avea loc sâmbătă, vor concura, în urma celor două semifinale, România, Grecia, Estonia, Belgia, Armenia, Serbia, Rusia, Albania, Georgia, Ungaria, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan şi Suedia.

Acestora li se adaugă ţările calificate direct în finală - Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa, Italia, Australia şi Austria.

România va intra în finala de sâmbătă pe poziţia 20.

Semifinalele Eurovision 2015, care au avut loc marţi şi joi, la Wiener Stadthalle, au fost transmise live de TVR, iar finala de sâmbătă va fi şi ea transmisă în direct de Televiziunea Română, de la ora 22.00 (ora României).

Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision are loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix".

Paula Seling şi Ovi au reprezentat România la Eurovision 2014, cu piesa "Miracle", ocupând locul al 12-lea în finala care a avut loc la Copenhaga, Danemarca.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod