Eurovision 2014: Paula Seling, probleme cu vocea

Prima semifinală a concursului va avea loc marţi seară. Reprezentanţii României vor urca pe scena de la Copenhaga pe 8 mai, în cadrul celei de-a doua semifinale.

Deocamdată, Paula Seling a fost obligată să ia o pauză vocală, din cauza unor probleme de sănătate, întrucât aerul rece din Danemarca nu i-a priit, scrie ziarulring.ro. După ce a defilat pe covorul roşu la deschiderea oficială de duminică, Paula a fost sfătuită să se trateze pentru a-şi reveni rapid şi pentru a nu avea probleme în cadrul spectacolului.

37 de ţări participă la competiţia din acest an, iar Paula Seling şi Ovi sunt încrezători în şansele lor, România fiind inclusă printre favoritele la calificare în finala din 10 mai.

 

Pentru a treia oară în istoria de 59 de ani a Eurovision, concursul are loc la Copenhaga, după 1964 şi 2001.

Peste 1.600 de jurnalişti din peste 80 de ţări sunt acreditaţi la competiţia muzicală din Danemarca, ei urmând să participe la peste 45 de evenimente destinate presei la Eurovision.

Peste 180 de milioane de telespectatori din Europa şi din întreaga întreaga lume sunt aşteptaţi să urmărească semifinalele (6 şi 8 mai) şi finala din acest an (10 mai).

O structură din oţel care cântăreşte 40 de tone şi este înaltă de peste 20 de metri a fost construită pe scena evenimentului.

Scena propriu-zisă, podeaua, este una de LED-uri montate pe o structură de aluminiu şi sticlă, aceasta putând susţine panouri de leduri cu o greutate de maxim o tonă fiecare.

32 de proiectoare dispuse pe marginea scenei îi vor pune şi mai mult în valoare cei 37 de reprezentanţi ai ţărilor participante la Eurovision 2014.

10 mixere de sunet sunt aplasate la B&W Hallerne, locul de desfăşurare a festivalului pentru a sigura cele 100 de canale wireless pentru monitorizarea sunetului în căşti şi microfoane.

Echipa de sunet, formată din 30 de profesionişti, va asigura sunetul în Dolby Surround 5.1.
Peste 11 kg de amplificatoare atârnă din tavanul salii de spectacole. 22 de camere, printre care două macarale şi 5 pe şine, un sistem care asigură transmisie 3D şi 2D, precum şi două stready-cam vor transmite şi înregistra Eurovision Song Contest de anul acesta.

Peste 700 de specialişti alcătuiesc echipa tehnică şi de organizare a evenimentului, iar un număr de 500 de voluntari asigură suport pentru desfăşurarea în bune condiţii a festivalului muzical.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Mai 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 7 Mai 2014, 13:27
    mandrie generala

    Nu-i nimic daca n-o sa cante la capacitate maxima...bine ca a reusit sa defileze pe covorul rosu ! Suntem mandri ! (ce daca piesa miroase a naftalina (asa se scria acum 10 ani ) ?! ce daca vizual e un MARE kitch,cum bine au zis englezii ?! Avem?-da. Trimitem?-da. E bine sa avem incredere in noi,dar sa nu ne stim locul e trist. ('le e frica englezilor de noi ')....

    2
    1

  • bob pe 7 Mai 2014, 13:21
    adevaruri

    Stim ca sunt tari care n-au vrut sa faca sacrificii platind asa o mare taxa de participare,mai ales fiind constiente ca nu au valori competitive. Noi,"cu coada sus" cum se spune,musai sa trimitem pe cineva,chiar daca suntem de ras...De fiecare data auzim numai explicatii la esecuri : ca am fost sabotati la sonorizare,ca s-a copiat piesa sau regia,acum avem"rosu in gat" ca bebelusii,nu stim sa ne ferim,nu stim ca Danemarca nu e Miami... Mai bine se foloseau banii pt un concurs de descoperit talente (gen "Steaua fara nume")si care ar da roade in ceva ani,am avea cu cine sa ne prezentam (asta daca nu-si imping toate "vipurile" puradeii in fata...) E asa trist...

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod