Eurovision 2014: Englezii ironizează piesa României

Paula Seling şi Ovi vor intra pe 8 mai în competiția de la Copenhaga. Tabloidul britanic Daily Mirror îi critică pe reprezentanții României.

Jurnalistul Carl Greenwood și-a spus direct părerea despre cei doi artiști din țara noastră care vor cântale la Eurovision: "Nu înţeleg dacă ei cer un miracol sau e un miracol că această melodie este parte a concursului din acest an. Nu e rea, dar nu e nici spectaculoasă. E ceva ce Cascada ar fi cântat şi ştim cu toţii ce monstruozităţi au lansat aceştia de-a lungul timpului. În ceea ce priveşte decorul, cuvintele nu-l pot descrie adecvat. E ceva desprins din filmele Saw, doar că nu e plin de sânge şi groază."

Autorul articolului o sfătuiește pe Paula să nu încerce să semene cu Loreen, pentru că nu poate cânta ca ea și crede că melodia este sub nivelul reprezentanților noștri, care vor oferi "o performanţă proastă": "Paula, nota aia lungă îţi provoacă durere.

Nu eşti Loreen, aşa că, nu încerca să devii şi cântă doar cât poţi. Şi Ovi, nu mai ţipa, este foarte deranjant. Miracle ar putea deveni un clasic al Eurovision, dar din păcate beneficiează de o punere în scenă lipicioasă, o performanţă proastă şi pare ieftin. E un cântec care nu e demn de Paula şi Ovi".



Pe site-ul ziarului Daily Mirror a fost publicat însă un sondaj de opinie în care 36% din cititori au acordat nota maximă României.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Mai 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maxim pe 6 Mai 2014, 11:02
    Englezi ironizeaza...

    Englezii au "ironizat" si in ani trecuti prestatiile noastre -crezandu-se mult superiori .Rezultatul a fost ca noi am iesit pe locul 3 iar ei -cu superioritatea lor cu tot- pe ultimul loc .In final nu au mai avut ce sa ironizeze .Aerul de "superioritate " nu le-a mai permis sa fie si autoironici Bine -nici presa noastra -dragalase -nu a mai dezvoltat subiectul,nu mai era" interesant" .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod