Eurovision 2013: Cezar Ouatu, ţinută extravagantă

Cezar Ouatu a repetat într-un decor spectaculos, dar şi într-o ţinută extravagantă.

Cezar şi colegii săi au urcat din nou pe scena de la Malmö Arena, după pregătirile prealabile din culise. Au fost din nou verificate sunetul, unghiurile de filmare, toate detaliile pentru ca show-ul lui Cezar să fie unul cât mai curat, perfect atât ca imagine, cât şi ca sunet.

Cezar Ouatu a repetat pe scena din Malmö într-un decor spectaculos, cu efecte pirotehnice, proiecţii, dar şi costumat într-o rochie neagră, cu bustul lăsat descoperit.

 

Repetiţia a fost urmată de o conferinţă de presă, în cursul căreia Cezar a vorbit despre aşteptările sale de la acest concurs, dar şi despre cariera sa de contratenor.

"Repetiţia a ieşit foarte bine, dar aştept cu nerăbdare momentul când voi cânta în faţa celor peste 10 mii de spectatori.

Sunt convins că atunci va fi şi mai bine, pentru că întotdeauna, atunci când văd publicul impresionat de piesele pe care le interpretez, simt că trăiesc pentru cei care mă ascultă. Nu o dată mi s-a întâmplat să plâng în timp ce cântam", a mărturisit Cezar la conferinţa de presă.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicusalajan pe 15 Mai 2013, 07:30
    Doamne ajuta!

    Acum e vb de Romania. Doamne ajuta!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod