Eurovision 2013: Cezar lansează videoclipul piesei "It's My Life"

Videoclipul piesei "It's My Life", cu care Cezar va reprezenta România în acest an la Eurovision, va fi lansat pe 1 mai, în premieră, la TVR 1, şi pe canalele oficiale de YouTube şi Facebook ale artistului.

Filmările pentru videoclipul piesei "It's My Life", cu care Cezar va reprezenta România în acest an la Eurovision, s-au încheiat. În aceste zile, imaginile sunt montate, urmând ca videoclipul piesei semnate de Cristian Faur să fie difuzat pe 1 mai, în premieră, atât la TVR (Telejurnalul de la TVR 1, ora 20.00), cât şi în mediul online, pe canalele oficiale de YouTube şi Facebook ale artistului.

Conceput ca un videoclip "statement", de imagine, filmul transmite un mesaj clar: "It's My Life - este viaţa mea, o trăiesc aşa cum simt eu!".

Fanii Eurovision şi cei ai lui Cezar vor avea surpriza să vadă un videoclip plin de adrenalină, în care artistul conduce o barcă de parasailing, o maşină sport cabrio de viteză Mercedes SL350 şi sare cu paraşuta. Filmările au fost realizate pe litoral - la Mamaia, pe aerodromul Clinceni, la Ploieşti şi pe Autostrada Soarelui, potrivit TVR.

Videoclipul a fost produs de Artside, Cat Music şi Radu Hantig. La realizarea lui au contribuit, în calitate de parteneri, printre alţii şi make-up artistul Ruxandra Mihaia Caranfil, modelul Sarah Ioana Mircea, directorul de imagine Alexandru Prepeliţă.
Scenariul şi regia sunt semnate de Magdalena Ciubotariu şi Vlad Tofan.

 

În acest sfârşit de săptămână, Cezar a încheiat turneul de promovare pentru Eurovision Song Contest, susţinând un concert pentru românii din Belgia în cadrul evenimentului "Primăvara românească", desfăşurat la Bruxelles.

Cezar va urca pe scena Eurovision de la Malmö (Suedia) pe 16 mai, în a doua semifinală, pe cea de-a 17-a poziţie în concurs.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod