Eurovision 2012. Elena de la Mandinga, criză de nervi la Baku

de Daniel Dumitrescu, 27 Mai 2012

Solista trupei Mandinga, care a ocupat locul 12 la Eurovision 2012 cu piesa Zaleilah, a fost implicată într-un scandal chiar înainte de finala concursului.
Solista trupei Mandinga, care a ocupat locul 12 la Eurovision 2012 cu piesa Zaleilah, a fost implicată într-un scandal chiar înainte de finala concursului.

Scandalul a izbucnit după ce Constantina Ionescu, mama solistei de la Mandinga, a declarat că fiica sa, cunoscută ca o fată cuminte în showbiz, este virgină, informează cotidianul Libertatea Elena nu a avut decât un singur iubit, pe Marian Duţă (30 de ani), reporter la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani de la Antena 1. Cei doi au o relaţie din 2008 şi locuiesc de mai mult timp împreună, dar Constantina Ionescu a precizat că Marian Duţă este doar prieten al Elenei, nu iubit, relatează ziarul citat.

De aici a izbucnit un scandal imens, care a stricat atmosfera în trupa Mandinga şi relaţiile dintre Elena, iubitul ei şi mama sa. Potrivit ziarului Libertatea, Marian Duţă a sunat-o pe cântăreaţă şi i-a cerut explicaţii, iar discuţia aprinsă a lăsat-o în lacrimi pe Elena, care a făcut o criză de nervi.

După ce a vorbit cu prietenul ei, Elena şi-a sunat imediat mama, cu care s-a certat îngrozitor, chiar înainte de finala concursului Eurovision 2012. Elena a plâns, iar colegii de trupă au asistat neputincioşi la această poveste, relatează Libertatea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Antisexul pe 30 Mai 2012, 13:38
  Aha,

  in mod natural Lenuta are voce pentru concerte live, dar o raguseste Caterinca vaginelor!

  1
  0

 • Roxana pe 28 Mai 2012, 19:58
  asta e

  Tari de tot si unii si altii. Si ma-sa cu declaratiile ei, si iubitu care n-a tinut cont si a sunat chiar inainte de finala, si Elena care le-a facut scandal in loc sa amane totul pentru cand se intoarce acasa. Asta e cand trimiti cantarete de prin cluburi la un festival european.

  5
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod