Estetika & Wellness 2009, patru zile dedicate frumusetii

26 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Estetika & Wellness 2009, patru zile dedicate frumusetii

In perioada 9-12 aprilie 2009, la Sala Palatului, are loc cea de-a sasea editie a targului Estetika & Wellness. Un eveniment adresat pasionatilor de frumusete, specialistilor in beauty si consumatorilor de produse de infrumusetare.

Vizitatorii pot descoperi cele mai noi tehnici de infrumusetare, cele mai "proaspete" produse cosmetice si de ingrijire aparute pe piata si pot achizitiona produsele la preturi promotionale.

La Estetika & Wellness vor fi prezenti hair stilisti, make-up artisti, specialisti in frumusete sau medici.

Invitatii speciali sunt Dr. Oana Cuzino, Dr. Dana Jianu si patru masoterapeuti de renume: Francesco Franco, Fabio Boris Danisi, Michele Ranieri si Antonio Grignono.

Dr. Oana Cuzino va vorbi despre ce presupune reintegrarea sociala a femeilor bolnave de cancer de col uterin si mamar;
Dr. Dana Jianu de la clinica ProEstetica va sustine o prezentare despre "Rolul toxinei botulinice in tratamentul ridurilor si a transpiratiei excesive";
Francesco Franco, Fabio Boris Danisi, Michele Ranieri si Antonio Grignono, masoterapeuti, maestri ai Scolii Holistice de Masaj Samadhi, Italia vor transforma masajul din arta manuala, in arta vindecatoare.


Congresul International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques, editia a VI-a destinat specialistilor din domeniul frumusetii va gazdui o serie intreaga de conferinte, mese rotunde, demonstratii pe teme de cosmetica, hairstyling, terapii holistice, medicina si chirurgie estetica, wellness si SPA.

Programul de vizitare este cuprins intre orele 10:00-19:00.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod