Esteticianul vedetelor Kasem Abu Bakr promoveaza turismul medical romanesc!

Preţurile bune si calitatea serviciilor medicale oferite de unele clinici private din România determină anual zeci de mii de străini să vină pentru a se trata la noi în ţară.
Pe o piaţă a turismului medical de 250 de milioane de dolari în România, cei care au cel mai mult de câştigat sunt esteticienii si stomatologii. In Romania singurul domeniu în care exportul de servicii medicale aduce beneficii este chirurgia estetică si stomatologia.

"Avem pacienţi din Europa, Tarile Arabe si America. Piaţa turismului medical românesc s-a dublat in ultimul an. Turismul medical la nivel global reprezintă o întreagă industrie. Am saptamanal cazuri cu pacienti veniti din străinătate care apeleaza la serviciile noastre medicale, dintre care o parte din ei sunt români stabiliţi în alte state ale uniunii europene.
Cele mai cautate interventii chirurgicale  ale pacientilor straini sunt pentru boli precum obezitatea sau serviciile de infrumusetare cum ar fi implant mamar sau rinoplastie. In Europa, aceste operaţii sunt de două ori mai scumpe, iar în America preţurile sunt de trei ori mai ridicate. Turismul medical reprezintă o mare şansă pentru noi
" a declarat chirurgul.
 
Printre pacientii straini ce i-au calcat pragul sunt si vedete foarte cunoscute la Hollywood, actori precum Costas Mandylor, Jeremy Jackson, Paul Logan, Bai Ling sau Erika Eleniak.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod