Estelle, Kanye West si The Ting Tings, in direct la MTV

3 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Estelle, Kanye West si The Ting Tings, in direct la MTV

Estelle, Kanye West si grupul britanic The Ting Tings sunt cei din urma artisti anuntati ca vor canta live pe scena MTV Europe Music Awards 2008 de la Liverpool, alaturi de Beyonce, Pink, Duffy, The Killers, Kid Rock si Take That.

Evenimentul, prezentat de Katy Perry, va fi transmis in direct la MTV Romania, joi, 6 noiembrie, de la ora 22:00, si redifuzat in week-end-ul special din 8-9 noiembrie, intitulat "MTV EMA 2008 Winners Weekend". Mai mult, voturile telespectatorilor au stabilit cei cinci finalisti la categoria "Europe's Favorite": Emre Aydin (Turcia), Dima Bilan (Rusia), Finley (Italia); Leona Lewis (Marea Britanie) si Shiri Maimon (Israel), iar marele castigator va urca joi pe scena MTV.

Dupa succesul obtinut cu piesa "American Boy" la "Mobo Awards", Estelle va "debuta" si pe scena MTV Europe Music Awards 2008, in timp ce Kanye West revine, dupa ce in anul 2006 la Copenhaga a fost desemnat castigatorul trofeului "Best Hip-Hop".

Katie White si Jules De Martino, cei doi membri ai formatiei britanice The Ting Tings, sunt incantati de participarea la cea de-a 15-a editie a MTV Europe Music Awards ce se desfasoara in Liverpool, Capitala Culturala Europeana: "Suntem foarte incantati ca vom canta la MTV Europe Music Awards.
Va fi o noapte grozava, chiar inainte de a pleca intr-un turneu european." The Ting Tings au lansat de curand single-ul "That's Not My Name", ce a ajuns pe locul 1 in Marea Britanie si este foarte ascultat si in Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod