Este perfecta! Antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, arata impecabil la 40 de ani!

Celebra antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, se poate lauda cu un trup perfect. La cei 40 de ani ai sai, Kinga dovedeste ca prin sport si nutritie sanatoasa, poti avea si la aceasta varsta un corp de adolescenta, bine tonifiat si fara pic de celulita.

Dovada stau si fotografiile pe care aceasta le-a realizat recent, in Los Angeles, in care apare in costum de baie, etalandu-si formele extrem de apetisante.

Cel care a reusit sa ii surprinda toate atuurile este fotograful de origine romana Edward Aninaru, cel care a lucrat cu Inna, Madaina Ghenea, Catrinel Menghia, Alexandra Dinu, dar si cu mari staruri internationale precum Celine Dion, Shontelle, Jay Sean.

Sedinta foto a avut loc pe plaja Venice din Los Angeles, pe malul oceanului Pacific. Kinga a purtat un costum de baie roz, iar fotografiile ii dezvaluie abomenul plat, foarte bine tonifiat, coapsele si picioarele perfect sculptate, fara pic de celulita.

Antrenoarea de fitness a ajuns sa arate atat de bine in urma celor peste 10 ani in care a facut Kangoo Jumps si a predat aceasta disciplina lansand sute de instructori atat in Romania, cat si peste hotare.

Kinga a inventat si a lansat noi antrenamente de slabit, printre care si celebrul Fat Burning, prin care sute de oameni au slabit considerabil prin sesiuni de Kangoo Jumps si dieta personalizata.

De altfel, Kinga a mentionat in nenumarate randuri ca sportul cu ghetele Kangoo Jumps este extrem de eficient.

„Ghetele au 2-3 kilograme si exercitiile sunt mult mai eficiente.

Lucreaza imediat musculatura, intareste fesierii, muschii abdominali si pe cei care sustin coloana vertebrala. In plus, toxinele se elimina din corp foarte repede si ajungem sa scapam de celulita si sa avem pielea neteda, frumoasa, luminoasa. In plus, toate clasele de Kangoo Jumps sunt foarte distractive si te incarca de energie pozitiva”, a declarat Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Din 2010, antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen deruleaza campania “Kangoo Jumps pentru Viata” pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer si leucemie aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.

 

Foto: Edward-Aninaru

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod