Ermanno Scervino celebrează arta italiană şi “Azurii”

Prima fotografie a Echipei Naţionale de Fotbal a Italiei în noile uniforme oficiale - făcute la comandă şi concepute de noul partener premium al echipei naţionale, Ermanno Scervino - a fost realizată în faţa celei mai mari capodopere ale Renaşterii, David, de Michelangelo.
Sculptura lui David este cea mai renumită sculptură din lume, realizată la începutul secolului al XVI-lea de Michelangelo Buonarroti. Casa de modă Scervino are sediul pe dealurile Florenţei şi îşi produce colecţiile de lux în Toscana. Echipa Naţională de Fotbal a Italiei îşi are baza în Coverciano, în capitala regiunii italiene Toscana, la doar câţiva kilometri de sediul Ermanno Scervino. Şi tot la Coverciano se află şi Sediul Tehnic al Federaţiei Italiene de Fotbal, unde se antrenează toate echipele naţionale şi unde, de asemenea, sunt formaţi şi managerii, oficialii şi antrenorii viitorului.

Echipa „Azurii”, condusă de antrenorul principal Antonio Conte şi de căpitanul legendă al fotbalului, Gigi Buffon, s-a aliniat luni, 21 martie, la Galleria dell'Accademia, în faţa celei mai faimoase statui din lume, momentul fiind imortalizat prin lentila lui Massimo Listri, faimosul artist fotograf florentin cunoscut la nivel internaţional.
Pentru a ajunge la David, echipa a trecut pe lângă cele mai importante statui ale lui Michelangelo, de la „Prizonierii”, la „Sfântul Matei” şi „Pietà Palestrina”.

„Suntem mândri şi onoraţi”, au declarat Ermanno şi Toni Scervino, parteneri premium ai Echipei Naţionale de Fotbal a Italiei până la Cupa Mondială 2018, din Rusia, „de această triangulaţie originală a excelenţei, Made in Italy. David este şi va fi întotdeauna cea mai înaltă formă de expresie a frumuseţii artei italiene, simbolizând acel ‘Florentineness’ imprimat în ADN-ul casei Ermanno Scervino, care a fost dintotdeauna dedicat evidențierii meșteșugului de top. Să-i  îmbrăcăm pe “Azuri” în costumele noastre făcute pe comandă reprezintă o oportunitate desăvârşită de a prezenta lumii abilităţile de croitorie ale Casei Scervinno”.

Pentru Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), Carlo Tavecchio, „Echipa Naţională de Fotbal a Italiei este unul dintre simbolurile ţării.
Prin imortalizarea echipei în noile uniforme realizate de Casa de Modă Scervino, în faţa lui David al lui Michelangelo, reunim într-o singură fotografie diferitele aspect ale talentului Italian. Acest eveniment confirmă şi rolul „Azurilor” în calitate de ambasadori ai Italiei în lume. Dorim să mulţumim Galleria dell'Accademia şi Ermanno Scervino, partenerul premium al Echipei Naţionale de Fotbal, pentru această oportunitate deosebită”.

„Mândria Italiei”, declara Cecilie Hollberg, director al Galleria dell’Accademia, „în această fotografie, „Azurii” şi David al lui Michelangelo oferă o imagine splendidă, atletică şi, de asemenea, conştientă de idolul Renaşterii care este valabil şi astăzi, în fiecare domeniu, inclusiv în fotbal”.

Jucătorii de fotbal, antrenorii şi managerii Federaţiei Italiene de Fotbal vor purta costume realizate pe comandă, în rezonanţă cu stilul şi croiala caracteristice creaţiilor Ermanno Scervino.
Uniforma oficială este formată dintr-un costum slim fit bleumarin, din lână subţire elastică: sacou cu trei nasturi şi pantaloni fără pliuri.

Cămaşă este confecţionată din poplin elastic, într-o nuanţă potrivită costumului sau în alb. Cravata este  din mătase elastică albastru închis, decorată cu un mic triunghi în centru. Jacheta este realizată dintr-un material caracteristic Casei de Modă, cu o vestă albastru deschis, care poate fi purtată şi separat. Căptuşeala glugii este realizată în cele trei culori ale steagului italian. Pentru sezonul de primăvară şi toamnă, trenciul cu trei nasturi este confecţionat din acelaşi material şi în aceeaşi nuanţă precum jacheta, marcat şi cu logo-ul FIGC pe mâneca stângă. Întreaga ţinută este completată de pantofii “derby” lăcuiţi şi de curea, ambele din piele neagră.
Pentru deplasări, echipa va avea o geantă de voiaj cu sigla Ermanno Scervino în nuanţe de albastru. Începând cu sfârşitul lunii mai, jacheta şi geanta vor fi disponibile exclusiv în buticurile Ermanno Scervino din lume.

Pentru a ajunge la Galleria dell’Accademia, Echipa Naţională de Fotbal a Italiei a străbătut un covor albastru deschis, care s-a întins de la Piaţa San Marco pe Via Ricasoli.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod