Eric Clapton si Steve Winwood vin in Romania

8 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Eric Clapton si Steve Winwood vin in Romania

Muzicienii Eric Clapton si Steve Winwood vin la Bucuresti, intr-un concert care va avea loc pe 11 iunie 2010, pe stadionul de rugby din Capitala, informeaza Mediafax.

Turneul european al celor doi va debuta pe 18 mai 2010, la Birmingham, in Marea Britanie, si se va incheia pe 13 iunie, in Istanbul, Turcia. De asemenea, concertul cuprinde si un show pe stadionul Wembley din Londra, pe 20 mai.

Eric Patrick Clapton, nascut in 1945, este un chitarist de blues-rock britanic, compozitor si interpret. Clapton a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame ca membru al Yardbirds, al Cream, dar si ca artist solo, fiind singurul muzician inclus de trei ori.
Descris deseori de critici si fani ca fiind unul dintre cei mai buni chitaristi din istorie, Clapton s-a clasat pe locul al patrulea in topul revistei Rolling Stone "100 cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor".

Steve Winwood, nascut in 1948, este un cantautor englez, care compune si interpreteaza rock, blues-rock si jazz. El canta cu voce de tenor si este un multiinstrumentalist. A castigat numeroase premii Grammy, iar in 2008, revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 33 in topul "100 cei mai buni cantareti ai tuturor timpurilor".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod