eOk.ro, primul site cu muzica gratuita din Romania

Facebook Twitter Comenteaza
eOk.ro, primul site cu muzica gratuita din Romania

www.eOk.ro, primul site legal cu muzica gratuita din Romania, s-a lansat astazi, 15 mai, in mod oficial pe scena web romaneasca. In premiera, fanii muzicii autohtone au ocazia sa asculte gratuit si legal melodiile preferate, dar si sa socializeze cu o intreaga retea de prieteni si artisti din peisajul muzical autohton.

www.eOk.ro ofera acces gratuit la un numar impresionant de albume ale artistilor romani, piese care pot fi ascultate nelimitat, direct de pe platforma oferita de site. Proiectul, unic in Romania, este o retea sociala de prieteni cu muzica gratuita.

De asemenea, fanii pot interactiona cu artistii inscrisi pe site, precum si cu internautii care impartasesc aceeasi pasiune pentru muzica.
Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor peste 8000 de melodii romanesti, din toate genurile, atat hituri cat si melodii din underground. Cel mai ambitios proiect muzical lansat pana acum in Romania, www.eOk.ro, estimeaza peste 1 milion de vizitatori pana la sfarsitul anului 2008.

"Siteul www.eOk.ro reuneste cea mai mare comunitate de artisti din Romania, fiind primul site care difuzeaza legal muzica on-demand pe internetul nostru. Cred in viitorul acestui site care promoveaza muzica si artistii romani.
El poate deveni salvarea dintr-o criza in care ne aflam deja de prea multi ani", a declarat Dan Popi, director Cat Music, licentiat EMI Music Publishing.

"Muzica gratuita, pentru toata lumea! Ce poate fi mai frumos? Iar pentru prima data in Romania - LEGAL. eOK.ro este reteaua sociala unde gasesti toti artistii romani, muzica lor, poze, videoclipuri, versuri si cele mai recente stiri", a declarat Florin Grozea, fondatorul site-ului eOk.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Camelia pe 19 Mai 2008, 13:43
    muzica buna

    multumesc pentru acest site

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod