Enrique Iglesias se însoară cu Anna Kournikova

Cântăreţul se va căsători cu iubita lui, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, în cadrul unei ceremonii spectaculoase care va avea loc săptămâna viitoare, la Miami, informează presa internaţională.

Cântăreţul se va căsători cu iubita lui, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, în cadrul unei ceremonii spectaculoase care va avea loc săptămâna viitoare, la Miami, informează presa internaţională.

Artistul va împlini vârsta de 38 de ani miercuri. La nunta sa vor participa multe vedete, precum Jennifer Lopez, Eva Longoria şi soţii Beckham, anunță agenția Mediafax.

"Anna insistă de mulţi ani ca ei să se căsătorească, însă Enrique a refuzat acest lucru şi chiar a vorbit în public despre faptul că nu vrea să se aşeze la casa lui", a declarat o sursă, citată de site-ul femalefirst.co.uk.

"În cele din urmă, ei se vor căsători săptămâna viitoare, iar printre invitaţii de la nunta lor se vor afla Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria şi David and Victoria Beckham", a adăugat aceeaşi sursă, citată de tabloidul britanic The Sun.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova, în vârstă de 31 de ani, au o relaţie care durează de 12 ani.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti.

"Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume, notează Mediafax.

Anna Kournikova este o fostă jucătoare de tenis de origine rusă, devenită o veritabilă vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internaţională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Deşi nu a câştigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod