Emotii la Megastar

Facebook Twitter Comenteaza
Emotii la Megastar

Editia "Tribute to Gica Petrescu, Laura Stoica, Dan Spataru" s-a incheiat cu eliminarea Alexandrei, iar Octavian a fost salvat de colegi si merge mai departe la Megastar. Multe lacrimi s-au varsat la finalul emisiunii, cand tensiunea a atins cote maxime pentru concurenti. Mai afectata decat Alexandra a fost Oana care, plangand, a cerut colegilor sa fie lasata in pace.

Florin a cantat "Tarancuta, tarancuta", insa s-a uitat mai mult la camera, decat la tarancute. Juriul i-a sugerat sa se joace mai mult, iar Despot a dat nota fara prea multe comentarii.

Dupa parerea lui Despot, Oana a cantat "ciudat" si fals, iar interpretarea ei l-a lasat rece pe Mazilu, obtinand 8 pe linie cu "Nici o stea".

Cu piesa "Un actor grabit", Alexandra a fost prea incrancenata, iar Despot i-a reprosat ca a cantat prea sacadat. Razvan Mazilu a fost incantat de prestatia Alexandrei si i-a dat 10.

Octavian a interpretat piesa lui Dan Spataru "Te-asteapta un om", reusind sa-l impresioneze pe Despot, care s-a declarat pe deplin multumit, acordand nota maxima. Iantu i-a sugerat sa se joace mai mult, iar Mazilu i-a amintit ca un interpret trebuie sa impresioneze publicul, nu sa se lase impresionat de piesa pe care o interpreteaza. Pentru a-l incuraja, Aura Urziceanu a notat cu 9 prestatia lui Octavian.

Andrei si-a ales piesa "Tu, eu si-o umbrela", reusind sa castige simpatia publicului si a juriului. Mazilu l-a considerat "haios" si i-a dat nota 10.

La final de editie, fostii concurenti au revenit pe scena Megastar cu noi duete. Cristina a cantat cu Mihai, Larisa cu Cosmin, iar Daria cu Dumitru.
Sambata viitoare, la Megastar va urma editia cantecelor alese de catre juriu si public. Se pot vota favoritii, sambata, de la ora 20:00, la Prima TV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod