Emisiunea lui Banciu, încheiată brusc, după ce realizatorului i s-a făcut rău

Ediţia de joi seară a emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzată în direct la televiziunea B1 TV, s-a încheiat brusc, după ce realizatorului i s-a făcut rău chiar la finalul programului, însă, în prezent, starea de sănătate a acestuia este bună.

La finalul emisiunii, în timp ce citea un text, Radu Banciu şi-a dus iniţial mâna stângă la cap, aplecându-se în lateral şi părând că este pe punctul de a cădea de pe scaunul pe care era aşezat. Apoi, Radu Banciu s-a redresat, dar a continuat să îşi ţină ambele mâini pe faţă, moment care poate fi văzut aici.

După câteva momente, emisiunea "Lumea lui Banciu" a fost întreruptă, iar la televiziunea B1 a fost difuzat un calup de publicitate.

Radu Banciu nu şi-a pierdut cunoştinţa.

Ulterior, realizatorul şi-a revenit şi a plecat acasă, iar, vineri dimineaţă, starea lui de sănătate era bună, după cum au declarat pentru Mediafax angajaţi ai televiziunii B1 TV.

"E o glumă!? Dacă e o glumă, e o glumă foarte proastă! Dar foarte proastă! Dacă e adevărat, Dumnezeu să-l ocrotească! Sănătate, Radule!", a scris Robert Turcescu pe Facebook, la scurt timp după incident.

Radu Banciu are programată emisiune şi vineri seară, la B1 TV, deocamdată nefiind anunţată nicio eventuală anulare a acesteia.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod