Ema Stoican a lansat piesa "Nopți albe" semnată Adi Cristescu

Celebrul compozitor a compus pentru Andra, Anda Adam, Elena Gheorghe.

Adi Cristescu este considerat unul dintre cei mai apreciați compozitori din România. Tânărul face nopți albe pentru o tânără debutantă foarte talentată, pe care ar vrea să o includă în pleiada artiștilor de top din România și despre care specialiștii cred că va fi „noua Andra”.

Anul acesta, cunoscutul compozitor mizează pe o tânără de numai 18 ani, Ema Stoican. Ema este elevă la Liceul Dinu LIPATTI, studiază violoncelul și are toate șansele să devină o stea. Sensibilitatea de care dă dovadă dar și orele pe care le-a petrecut studiind sunt atuuri pentru o carieră promițătoare.

Ema se pregătește să-și lanseze prima piesă, va filma și un clip și speră ca totul să fie la superlativ.

Ținutele au fost alese cu grijă de un designer american. ”Vreau ca totul să fie la cel mai înalt nivel, de aceea sunt atentă la toate detaliile. Împreună cu echipa mea muncim non stop pentru ca totul să iasă fără greșala. Știu că fără foarte multă muncă, tenacitate și bani este extrem de greu să te impui pe piața muzicală”, a declarat Ema Stoican. Adi și Ema cred foarte mult în proiectul lor muzical și sunt convinși că va fi hitul primăverii.

Prima piesa a Emei, semnată Adi Cristescu, se numește ”Nopți albe”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod