Ema Pendiuc si Florin Chilian vor le ia banii lui Hagi si Popescu

31 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Ema Pendiuc si Florin Chilian vor le ia banii lui Hagi si Popescu

In acest weekend, moderatoarea emisiunii "9409 Romantica" va participa la un proiect de suflet. Imediat dupa ce va termina filmarile la editia de sambata, 1 noiembrie, mideratoarea Ema Pendiuc va pleca direct din platoul Romantica spre Sibiu. Acolo, alaturi de Florin Chilian va fi gazda primei editii a Balului Sibian.

Evenimentul este prilejuit de aniversarea a 15 ani de activitate a Satelor SOS din Cisnadie si Bucuresti. Balul este gazduit de Ambasadorul FIFA pentru SOS Satele Copiilor Romania, Gica Popescu.
Vedeta Romantica a acceptat cu mult drag aceasta invitatie datorita faptului ca activitatea fundatiei nu ii este deloc straina.

Ema colaboreaza cu aceasta de mai bine de doi ani. La eveniment si-au anuntat participarea si Gica Hagi, dar si multe personalitati locale ale Sibiului (Presedintele Tribunalului Judetean Sibiu, Primarul orasului Cisnadie, Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului - Ion Carabulea).

Scopul evenimentului este de a atrage fonduri locale pentru sprijinirea celor 12 case familiale ce gazduiesc intre cinci si sapte copii din Satul SOS din Cisnadie.
Astfel, organizatorii au pus la cale o licitatie, dar si multe momente artistice deosebite.

Se vor prezenta spre a fi licitate autografele originale ale lui Ronaldinho si Deco, tricou cu autografele originale ale lui Frank de Boer, Ronald Koeman, Pierre van Hooijdonk, dar si a Ambasadorului FIFA pentru SOS Satele Copiilor Olanda, Hans van Breukelen; Tricou Stelele Lumii, cu autografele lui Luis Figo, Nakata, Nadal, Davids, Michael Salgado si multi altii;proiectele Gradinita Vesela, Tabara de Vara si Casa familiala.

Organizat in incinta Hotelului Ramada din Sibiu, Balul Sibian isi propune sa devina un simbol al intalnirilor anuale ale societatii sibiene in sprijinul copiilor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod