Elton John, scandal cu Dolce & Gabbana: Designerii italieni au spus că bebeluşii starului sunt "sintetici"

Cântăreţul a decis să boicoteze produsele D&G, după ce designerii principali ai casei de modă italiene au spus că bebeluşii născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro - tehnică folosită şi de starul britanic pentru a deveni părinte - sunt "sintetici", relatează cotidianul britanic The Independent, citat de Mediafax.

Domenico Dolce şi Stefano Gabbana s-au pronunţat împotriva familiilor gay, în ciuda faptului că ambii sunt homosexuali. "Ne opunem adopţiilor gay. Singura familie este cea tradiţională. Nu sprijinim copiii chimici şi uterele închiriate: viaţa are cursul ei natural, există anumite lucruri care nu trebuie schimbate", au declarat cei doi designeri italieni.

Elton John şi partenerul lui de viaţă, David Furnish, cu care s-a căsătorit recent, după legalizarea căsătoriilor gay în Marea Britanie, au împreună doi copii care s-au născut cu ajutorul fertilizării in vitro şi a unei mame surogat.

2copii,Zachary şi Elijah, au împreună Elton John şi partenerul său, David Furnish
"Cum îndrăzniţi să vorbiţi despre copiii mei frumoşi şi să spuneţi că sunt «sintetici»? Şi să vă fie ruşine că arătaţi cu degetul tehnica de fertilizare in vitro - este un miracol care a permis unei armate întregi de oameni iubitori, atât heterosexuali, cât şi homosexuali, să îşi realizeze visul de a avea copii.
Gândirea voastră arhaică este complet în afara vremurilor noastre, la fel ca produsele pe care le creaţi. Nu voi mai purta niciodată produse ale casei Dolce & Gabbana"
, a scris starul britanic într-un mesaj publicat pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram, care se încheie cu un apel adresat fanilor săi, cărora cântăreţul britanic le cere să boicoteze casa italiană.

Într-un interviu acordat revistei italiene Panorama, Domenico Dolce a spus că naşterea unui copil "trebuie să fie un act de iubire".

"Suntem cu toţii născuţi dintr-o mamă şi un tată - sau cel puţin aşa ar trebui să fim.
Copiilor născuţi din acest procedeu chimic le spun «copii sintetici». Uterele sunt închiriate, iar sperma este aleasă dintr-un catalog"
, a spus Domenico Dolce.

Stefano Gabbana a adăugat: "Familia nu este un capriciu. În ea există un simţ aproape supranatural al apartenenţei".

În 2006, într-un interviu acordat unui ziar italian, acelaşi Stefano Gabbana a spus: "Mă opun ideii ca un copil să crească cu doi părinţi gay. Un copil are nevoie de o mamă şi un tată.
Nu aş putea să îmi imaginez copilăria fără mama mea. De asemenea, cred că este un act de cruzime să iei un copil de lângă mama lui"
.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lorena pe 16 Mar 2015, 10:55
    Bravoooooo :)

    Mare dreptate au,asa cum am spus si eu la prieteni,da,ok,fi homo dar nu te baga la copii,nu sunt niste papusi,lasa viata sa-si tina cursul cum este dat de la dumnezeu !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod